ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (Με αφορμή την συζήτηση και την φλυαρία ορισμένων για τα περίφημα «καθρεφτάκια»!!!) (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

12 Μαρτίου 2021
11:53

Η Πολιτική είναι Πρόλογος και όχι παρακμιακός επίλογος

Μιχάλης Χαραλαμπίδης

  

Η διαχρονικότητα, η συνέπεια, η συνέχεια και η ηθική  είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που ορίζουν τα πολιτικά πρόσωπα και τις διαδρομές τους. Αν δεν τα έχεις όλα αυτά τότε δεν είσαι πολιτικό ΟΝ. Είσαι…

Αυτό που μαθαίνεις στα πρώτα σου βήματα – μαθήματα στην πολιτική είναι να υπηρετείς τους Πολίτες, τον Λαό και όχι τα προσωπικά σου και μόνον οφέλη.

Να Ενώνεις και όχι να Διχάζεις. Να Δημιουργείς και όχι να Καταστρέφεις.

Δυστυχώς αυτό που ζούμε στην Κοζάνη, την Δυτική Μακεδονίας είναι διαμετρικά αντίθετο με όλα όσα έχω επισημάνει. Κρίμα.

Οι λεγόμενοι «Νέοι πρωταγωνιστές» είχαν και τον χρόνο και την ανοχή των πολιτών να «επενδύσουν» πάνω σε αυτά. Τι πράξανε όμως; Μία τρύπα στο νερό…

Τα Καθρεφτάκια τους τιμωρούν…

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δρέπανο Μάρτιος 21

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.