Το πρώτο project της Πρωτοβουλίας Νέων Κοζάνης «Κοζανίτικη Αποκριά 2021» έφτασε στο τέλος της – Eυχαριστούμε

15 Μαρτίου 2021
21:33
Κανένα σχόλιο

Το πρώτο project της Πρωτοβουλίας Νέων Κοζάνης «Κοζανίτικη Αποκριά 2021» έφτασε στο τέλος της. Τα μέλη της θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάςόλους και όλες που συνεργάστηκαν και συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε από τις 2 Φεβρουαρίου 2021 και κορυφώθηκε στις 15 Μαρτίου 2021 (Καθαρά Δευτέρα).

Μια προσπάθεια που έχει ως σκοπό να επιχειρήσει να διαφυλάξει την Κοζανίτικη Αποκριά στις συνθήκες Πανδημίας COVID-19.

Πρωταρχικός στόχος της ήταν και είναι, ησυνεργασία,η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση με τους πολίτες της πόλης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσέλκυση των νέων, αλλά και των υπόλοιπων ηλικιακών ομάδων.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές μας:Αλεξάνδρα Αποστολίδου, Νεραντζούλα Αραβοπούλου, Μερόπη Βαχτσεβάνου, ΚατιάνναΓκαραβέλλα, Νίκος Δεληγιωργίδης, Στεφανία Ζούρκα, Αθανασία Καραγιάννη, Ελευθερία Καραγιάννη, Χρήστος Καραδήμος, Δήμητρα Καρακάση, Ιωάννα Κόκκα, Μελπομένη Κοταρίδου, Ιωάννα Λιάκου, Μαρία Μάραντου, Γεωργία Μήλιου, Στέλιος Μήλιος, Ελένη Τσότσου, Γιώτα Παπαϊωάννου, Πέτρος Παπαναούμ, Νίκη Πλιάκη, Σταυρούλα Στάμκου, Ραφαηλία- Γεωργία Στιούκη, Σοφία Σωτηροπούλου, ΚορίναΧατζηπαναγιωτίδου, Ραφαέλα Χατζηπαναγιωτίδου& Νίκος Χάτσιος.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους των Φανών:
Τις κυρίες: Μούρτζιου Βάσω,Ματίνα ΤσικριτζήΜόμτσιου.

Τους κυρίους: Κώστα Ρήγα, Δημήτρη Πίτση, Δημήτρη Παφίλη, Σάκη Σιαλβέρα , Κώστα Καρακόντη, Γιάννη Κοκκαλιάρη,Κώστα Μούρτζιο, Αντώνη Μαυρουδή, Μανόλη Μάραντο, Βαγγέλη Δούρβα, Λάζαρο Κουζιάκη, Νίκο Μαλούτα, Κώστα Στούκη και τουςΓιάννη Πλόσκα, Γιώργο Μάστορα- Γκουλέμα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά και την στήριξη τους:

Την κα Δέσποινα Αμαραντίδου για την μετάδοση της αφήγησης “Μία ιστορία αγάπης για την Αποκριά. Το ραντεβού τότε και τώρα.”, στην Ραδιοφωνική Εκπομπή του σταθμού της ΕΡΤ Κοζάνης,
την κα Γιάννα Γκουτζιαμάνη για το κείμενο και την διδασκαλία αφήγησης της ιστορίας “Μία ιστορία αγάπης για την Αποκριά. Το ραντεβού τότε και τώρα.”,
τον κοΓιώργο Μάστορα- Γκουλέμα για φωτογραφικό, ηχητικό και έντυπο υλικό από τον Φανό«Κασμιρτζίδης»,
τον κοΜανόλη Μαρκόπουλο για την συζήτηση-συνέντευξη στο πλαίσιο της δράσης«Θέατρο Κοζανίτικη σάτιρα: γνωρίζοντας το ιδιωματικό θέατρο»,
τον κοΠέτρο Παπαναούμ για την συνεργασία της δημιουργίας του
BLOG,
την κα
Δώρα Σιαλβέρα για το StandUpComedy,
τον κο
Γιάννη Σιδέρη για την παροχή φωτογραφικού και ηχητικού υλικού,
τον κοΔημήτρη Συνδουκά για το βιωματικό σεμινάριο ιδιωματικού θεάτρου & το
StandUpComedy.

Τους Νίκο Δεληγεωργίδη και Νίκο Χάτσιο για τη δημιουργία και επεξεργασία των βίντεο των Φανών.

Τον καλλιτέχνη Γιάννη Ζάμκο.

Τον Στυλιανό Πιτένη και τον Γιάννη Γιαννίτσακαθώς και τους συνεργάτες τους, για την ειδική εκπομπή που αφορούσαν τα τοπικά εδέσματαSecretsKitchens.

Τους νηπιαγωγούς του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Νηπιαγωγείου «Λιλιπούπολη» Κοζάνης και τη Διευθύντρια: ΡάνιαΧατζημανώλη.

Τους νηπιαγωγούς του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Μανιταρούπολη» Κοζάνης και τη Διευθύντρια: Αθανασία Ρίβα.

Τον σύλλογο Ηλιαχτίδα Κοζάνης και τον πρόεδρό της κ. Αθανάσιο Λότσιο.

Το «Κοζανιτολογίο» για την πολύτιμη βοήθεια στην δημιουργία των QUIZκαι των Σταυρόλεξων στο τοπικό ιδίωμα.

ΤουςSteven, Tomek, Maciej, Arturγιατηναποδοχή της πρόσκλησης και την συμμετοχή τους στην δράση «InternationalΑντάμωμα».

ΤουςVanesa, Tamas, Claudia, Erica, Maciej, Caroline, Alexeyγιατηνσυμμετοχή τους και την αποστολή των κειμένων και των φωτογραφιών του εορτασμού του Καρναβαλιού στην χώρα τους («VirtualTimelineforinternationalCarnival »).

Το «Κοζανίτικο Τακίμι» και τους «Άρχοντες» για την παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών τους.

Το «voutia.sto.avgo» για την δημιουργία του Logo& των Qr- Code.

Την ΦένηΤζιουρά για την ευγενική παραχώρηση της συνταγής του Μπακλαβά.

Τοπεριοδικόfree press Together.

Όλατατοπικάsites:giapraki.com,grevenamedia.gr,Εφημερίδα Κοζάνης, Tharros.gr, Kozan.gr, Kozani.tv.,Kozanilife, Kozanimedia, proinoslogos.gr, ptolemeos, Flash TV, Χρόνος.

Τέλος, ευχαριστούμεόλους/ όλες τους/ τις συμπολίτες/ισσεςμαςγια την συμμετοχή τους στις δράσεις!!

Καλή Σαρακοστή!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.