Το θέμα που ανέδειξε αναγνώστης του kozan.gr, με τις εικόνες από τα Μπουχάρια Μικροβάλτου, τέθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Σερβίων – Σύντομα εργασίες αποκατάστασης μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου (Βίντεο)

18 Μαρτίου 2021
07:54

 

Το θέμα που ανέδειξε αναγνώστης του kozan.gr, με τις εικόνες από τα Μπουχάρια Μικροβάλτου (δείτε εδώ σχετικά), τέθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Σερβίων, από το δημοτικό σύμβουλο Μιλτιάδη Γκουτζιομήτρο. Σύντομα οι εργασίες αποκατάστασης μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου.

 

4 σχόλια

  • Πότε έγινε αυτό το έργο? Έχει περίπου 15 χρόνια? Πόσο κόστισε στον ελληνικό λαό? Μήπως θα έπρεπε να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση, με τα φυσικά μονοπάτια? Μήπως θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας για τις κακοτεχνίες του εργολάβου κατασκευής του έργου? Αν ήταν ιδιοκτησία του Δημάρχου ή των δημοτικών συμβούλων, πως θα αντιδρούσαν? Πολλά ρητορικά ερωτήματα…

  • Πεταμένα λεφτά , ….αν δίνουν αυτά που λένε θα έκαναν αρδευτικό για όλα τα Καμβούνια και θα είχαν εισοδήματα εκαντοντάδες οικογένειες .

  • Πεταμένα λεφτά!

    Διότι ο συγκεκριμένος χώρος δε θα γίνει ΠΟΤΕ αξιόλογο τουριστικό αξιοθέατο. Δεν είναι θέμα υποδομών – το τοπίο αυτό καθ΄αυτό είναι κατώτερο των προσδοκιών.

    Όταν το επισκεφτείς δεν περιμένεις να δεις το Γκραν Κάνυον αλλά φαντάζομαι μόνο γεωλόγος θα κάτσει να ασχοληθεί πάνω από 5 λεπτά με τους εν λόγω γεωμορφολογικούς σχηματισμούς και την όποια μοναδικότητα τους. Και το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλο σημείο ενδιαφέροντος κάπου κοντά δεν αποζημιώνει με τίποτα το ταξίδι και την ταλαιπωρία.

    Εμείς το παλέψαμε και κάναμε όλη τη διαδρομή, ενήλικες γαρ (για παιδιά ούτε λόγος…κουραστική και επικίνδυνη η διαμόρφωση). Φτάνοντας στο τέρμα της πορείας (ένα στέγαστρο με τους κάδους σκουπιδιών τίγκα) διακρίναμε μακρυά 4-5 άλλους επισκέπτες. Κοντοστάθηκαν στην αρχή της πορείας, λίγο συζήτησαν μεταξύ τους και έκαναν μεταβολή. Δεν τους αδικώ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.