Ευχαριστήριο του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης

18 Μαρτίου 2021
12:18

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της διαδικτυακής Κοζανίτικης Αποκριάς 2021.

Σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, κύρια επιδίωξη ήταν να διατηρηθεί ζωντανό το πνεύμα της Κοζανίτικης Αποκριάς και να μεταδοθεί στους συμπολίτες μας ελπίδα και αισιοδοξία.

Ευχαριστούμε θερμά:

τους Φανούς

τους Πολιτιστικούς Συλλόγους

τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»

τους παρουσιαστές των αφιερωμάτων: Ματίνα Πατσάκα, Αργύρη Παφίλη και Κώστα Χρυσάκη

τον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης για την ευγενική παραχώρηση χώρων του Ιστορικού – Λαογραφικού & Φυσικής Ιστορίας Μουσείου Κοζάνης, όπου έγιναν τα τηλεοπτικά γυρίσματα

τον Diva fm και ιδιαίτερα τον Μάνο Παραστατίδη καθώς και τους DJs Γιώργο Γερασιμίδη, Δημήτρη Πούλιο και Δημήτρη Κοκκαλιάρη για το ραδιοφωνικό αποκριάτικο πάρτι

τον Κώστα Καραματσούκα για τη συμβολή του στα SOURD GAMES

τον Δημήτρη Στραβού για την παραχώρηση αρχειακού υλικού

τους Motivo, Welcome Stores Ιωαννίδη και Public Κοζάνης για τα δώρα των SOURD GAMES

τον Φούρνο του Γιάννη Σιδέρη και τους χορηγούς των υλικών για την παρασκευή του μεγαλύτερου κιχιού:

Τυροκομικά Άγγελος

Τυροκομικά Φάρμα Λευκάρων

Ελαιόλαδο Ιμέρων

Μύλοι Λούλη

Δεμερτζίδης Αθανάσιος “ΔΙΑΝΟΜΗ”

8 σχόλια

  • Καλύτερα να αποτύχεις πρωτοτυπώντας παρά να πετύχεις μιμούμενος. (το δευτερο παει στον δημο και στις ενεργειες του)

  • Η επιτυχής διοργάνωση σε τι αναφέρεται; Στις συνεντεύξεις χωρίς χρήση μάσκας ή στο ότι τις είδαν κατά μέσο όρο 300 άτομα;

  • Συγχαρητήρια σε όλους !
    Αυτοί που γράφουν σχόλια ήταν αυτοί που τα άρπαζαν χρόνια χωρίς λόγο !
    Σχωρεμενα !

    • Όταν κάποιος εκφράζει αρνητικά σχόλια δεν σημαίνει πως τα έπαιρνε! Τραγικός ο σχολιασμός!
      Περιμέναμε αλλά πράγματα και τίποτα από τις δράσεις δεν έφτασαν στο προσδόκιμο! Να δέχεστε να αρνητικά γιατί ίσως σας βοηθήσουν να πάτε παρακάτω. Αν και δεν φτάνει ο λογισμός σε αυτό το επίπεδο

    • Αυτοί που δεν αντέχουν την κριτική είναι αυτοί που τα παίρνουν τόσα χρόνια, γιατί η αληθινή κριτική μπορεί να τους χαλάσει τη ζαχαρένια. Κανονικά έπρεπε να σκέφτονται πως θα βελτιωθούν και πως θα προσφέρουν κάτι εμπνευσμένο. Άλλα δυστυχώς αντί να βελτιωθούν, επιλέγουν να επιτίθενται σε όσους τους ασκούν κριτική. 300 προβολές είναι τουλάχιστον αστείο νούμερο.

    • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ! ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.