Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας κατέκτησαν την 4η θέση στο διαγωνισμό Στατιστικής που διοργάνωσε η ΕΛΣΤΑΤ

18 Μαρτίου 2021
12:23
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε για τα αποτελέσματα της τελικής φάσης του 4ου Διαγωνισμού στη Στατιστική που διοργανώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), όπου η μία ομάδα των μαθητριών μας που  είχε προκριθεί στην πρώτη φάση και συμμετείχε στον τελικό, διακρίθηκε στην πρώτη πεντάδα πανελλαδικά. Συγκεκριμένα οι μαθήτριες του σχολείου μας της Γ΄ τάξης Νικολιά Μαρία, και Παπαδοπούλου Αναστασία κατέκτησαν την 4η θέση στην Ελλάδα, γεγονός που μας κάνει όλους ιδιαίτερα περήφανους για αυτές.  Πολύ περισσότερο δε που κατάφεραν μία τόσο σημαντική διάκριση μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας με όλους τους περιορισμούς που αυτή επιβάλλει.

 Η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συγχαίρουν θερμά τις δύο μαθήτριες και τους εύχονται να συνεχίσουν να είναι τόσο δημιουργικές και να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον καθηγητή Μαθηματικών του σχολείου μας κ. Κωνσταντινίδη Χρήστο, ο οποίος τις καθοδήγησε αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο και κόπο και απέδειξε πως όταν υπάρχουν εμπνευσμένοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι με προσωπική διάθεση και προσπάθεια αξιοποιούν τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες των μαθητριών /των, τότε  επιτυγχάνεται  ένας από τους βασικούς στόχους του  Δημόσιου σχολείου, που είναι  εκτός από την παροχή της γνώσης, η αξιοποίηση των δεξιοτήτων και κλίσεων των μαθητριών/των  και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα για τη μελλοντική τους ζωή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.