Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Να ακουστεί έστω o εθνικός μας ύμνος στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης την 25η Μαρτίου

18 Μαρτίου 2021
17:46

 

Η χώρα μας, η Ελλάδα μας εορτάζει τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Μια χρoνιά ιδιαίτερη άκρως ιστορικής σημασίας. Όμως υπάρχει και ο κορωνοϊός, ένα εμπόδιο για να τιμήσουμε όπως πρέπει αυτήν την μέρα. Θα ήθελα να προτείνω εκείνη την μέρα να γίνει μια δράση λίγων λεπτών. Είτε με την μπάντα του στρατού είτε με την θρυλική “Πανδώρα” μπορεί να γίνει κάτι την ώρα της έπαρσης ή μετά. Έστω να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος εκείνη την μέρα, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Για τιμήσουμε έστω κι έτσι αυτήν την μέρα και τους ήρωες μας.

12 σχόλια

  • Γιατί, υπάρχει περίπτωση να μη γίνει; Θα ήταν τουλάχιστον αδιανόητο, να μην παιανίζουν εμβατήρια για όλο το 24ωρο.

    • Και για πες τωρα… Αν παίζεις τον εθνικό ύμνο για 24 ώρες γίνεσαι πιο καλός πατριώτης; Τί; Δεν πας να πληρώσεις κανέναν φόρο καλύτερα στην έρμη πατρίδα να φτιάξει κανένα σχολείο και νοσοκομείο της προκοπής, που μας ταράξατε όλοι στους ύμνους και τις σημαίες;

      • Και τους φόρους μου πληρώνω και πατριώτης είμαι και κατακρίνω τα στραβά, όλων των διοικούντων-κυβερνήσεων. Αλλά το να παιανίσουν συμβολικά τα εμβατήρια (και όχι αποκλειστικά ο Εθνικός Ύμνος), για μία ημέρα (έστω για 12 ώρες), για τα 200 χρόνια από την ίδρυση του κράτους μας (στο οποίο κι εσύ ζεις), ε.. δεν θα πάθουμε και τίποτα. Ειδικά τώρα που δεν μπορούμε να το γιορτάσουμε αλλιώς. Να νιώσουμε και κάτι ρε αδερφέ. Τι, όχι;;;

  • Τι δεν καταλαβαίνετε.
    το ευτυχές, όπως τόνισε ο κ. Μαλούτας, είναι πως πέρα από τα προφανή θετικά αποτελέσματα των δράσεων αυτών, θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας.
    https://kozan.gr/archives/286546

    • Ελπίζω με αυτή την δημοτική αρχή να παίξουν από την Πανδώρα κ από τα μεγάφωνα πατριωτικά τραγούδια, γιατί από την προηγούμενη δημοτική αρχή μόνο φρου φρου είχαμε…

  • Να κάνουν κι ένα rabbit test οι μουσικού που θα παίξουν και μπορούν να βγούνε όσοι θέλουν χωρίς τον φόβο να κολλήσουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.