kozan.gr: Μαρκούση σε Ζευκλή: “Oι κάτοικοι στο Σισάνι σας περάσαν για άνθρωπο της εταιρείας, γιατί φορούσατε μάσκα και δεν σας γνώρισαν” – “Αυτά είναι του καφενείου μπούρδες αγαπητή μου”, απάντησε ο Δήμαρχος Βοΐου (Βίντεο)

24 Μαρτίου 2021
09:07

 

Μια φράση της Δημοτικής Συμβούλου, της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Βοΐου, Χρυσούλα Μαρκούση, εξόργισε τον Δήμαρχο Χρήστο Ζευκλή κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης. Συγκεκριμένα στη συζήτηση για το επίμαχο θέμα κατασκευής του “Μικρού Υδροηλεκτρικού Έργου”, από ιδιώτη επενδυτή, στο Σισάνι, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης, «Ενεργοί Πολίτες”, του Δημήτρη Κοσμίδη, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε, με τους κατοίκους του Σισανίου, ο επιχειρηματίας, παρουσία του Δημάρχου, στο κέντρο του χωριού, προκειμένου να τους ενημερώσει για τη σχεδιαζόμενη επένδυση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η κα. Μαρκούση, απευθυνόμενη στο Δήμαρχο: “Oι κάτοικοι στο Σισάνι σας περάσαν για άνθρωπο της εταιρείας, γιατί φορούσατε μάσκα και δεν σας γνώρισαν”. Ο Δήμαρχος, φανερά ενοχλημένος, της απάντησε: “Αυτά είναι του καφενείου μπούρδες αγαπητή μου”. Δείτε τι συνέβη στη συνέχεια

3 σχόλια

  • Καλά είσαι Δήμαρχος κ μιλάς έτσι; και πόσο υποτιμάς τους συμπολίτες σου που πάνε καφενείο; ενώ εσύ στα μεγάλα σαλόνια με προσωπικότητες… Τόσο υψηλό iq κ μόρφωση….. Υποκλινομαστε…… Κοίτα να δεις!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.