kozan.gr: Ο Χρήστος Ζευκλής, δήμαρχος Βοΐου, για το επίμαχο θέμα κατασκευής του “Μικρού Υδροηλεκτρικού Έργου”, από ιδιώτη επενδυτή, στο Σισάνι: “Για μένα το θέμα είναι ήδη λήξαν – Γνωμοδοτούμε αρνητικά για την Μ.Π.Ε.”

24 Μαρτίου 2021
08:14

Ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής ξεκαθάρισε, στην χθεσινή (23/1) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βοΐου πως το θέμα της κατασκευής “Μικρού Υδροηλεκτρικού Έργου «ΣΙΣΑΝΙ», ισχύος 0,78 ΜW, επί του ρέματος Μυρίχος”, από ιδιώτη επενδυτή, θεωρείται λήξαν για εκείνον και πρότεινε την αρνητική γνωμοδότηση του Δ.Σ. για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, του συγκεκριμένου έργου, θέση που εκφράζει και του κατοίκους του Σισανίου, που έχουν προχωρήσει και σε σχετικό ψήφισμα (δείτε εδώ). Επίσης, μιλώντας, γενικότερα, για τις ΑΠΕ, σημείωσε, πως: “Αν κάποιος επιχειρήσει να κάνει μια ΑΠΕ στο Βοΐο, σε έκταση του Δήμου, θα είμαστε ίσοι συνομιλητές και θα επεξεργαστούμε να γίνει από κοινού ή όπως αποφασίσει το Δ.Σ.”, θέλοντας να δείξει τη στάση που θα έχει ο Δήμος σε επενδύσεις ΑΠΕ.

kozan.gr

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.