Το παράπονο αναγνώστη του kozan.gr: Δυστυχώς στην πόλη της Κοζάνης εκτός από το τυπικό στόλισμα τού κτηρίου του δημαρχείου τής πόλης δεν υπάρχει ούτε μία σημαία στον κεντρικό πεζόδρομο

24 Μαρτίου 2021
20:15

 

Αύριο όλη ή Ελλάδα γιορτάζει τα 200 χρόνια από την επανάσταση των Ελλήνων κατά τού τουρκικού ζυγού του 1821. Δυστυχώς στην πόλη της Κοζάνης εκτός από το τυπικό στόλισμα τού κτηρίου του δημαρχείου τής πόλης δεν υπάρχει ούτε μία σημαία στον κεντρικό πεζόδρομο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης όπως επιβαλλόταν να γίνει. Αναρωτιέμαι η πόλη τής Κοζάνης δεν συμμετέχει στους εορτασμούς της πατρίδας μας. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί πολίτες που τοποθέτησαν την ελληνική σημαία στα μπαλκόνια και κάτι φαίνεται.

33 σχόλια

    • Μένω στην Ουάσιγκτον και κάποιος μου έστειλε μια φωτογραφία η οποία δείχνει ότι στο καμπαναριό έχουν τοποθετηθεί φωτοβολταϊκά.

  • Όλοι τους εκεί στο δημαρχείο έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα πράγματα πιο επίκαιρα άλλωστε μόλις μαζέψανε τον στολισμό για την Αποκριά στην Κοζάνη μήν τούς βάζουμε δύσκολα!!

  • Ελάτε Πτολεμαΐδα στο Μποδοσακειο να χορτάσει το μάτι σας σημαία. Είμαστε πατριώτες εδώ. Έχει γεμίσει η πόλη σημαίες. Γι’ αυτό πάμε μπροστά ως πόλη.

  • Όντως.. θα πρέπει να γίνει σχεδιασμός για το στολισμό. Βέβαια αν ήθελε ο Βαγγέλης θα είχε στολιστεί ολόκληρη η πόλη.
    Φήμες λένε ότι θα παίζουν τα μεγάφωνα αύριο το εμβατήριο “θα σου κάνω πανελακια με κιμά για να φας”

  • Είναι αλήθεια ότι η πλατεία θα μετονομαστεί σε πλατεία “Μάνα Νερού” και θα τοποθετηθεί προτομή του καπετάν Ρουβά;

  • Νομίζω ότι φταίει ο Λευτέρης για το ότι δεν υπάρχουν σημαίες στην πόλη…….ωχ, ωχ μπερδεύτηκα, δεν είναι δήμαρχος αυτός. Εδώ κοιτάνε που να βάλουν φωτοβολταϊκά και θέλετε και σημαίες…;;;;; Αχ…αχ…θα σας μαλώσω. Ζήτω η τριανδρία…… Ζήτω τα φωτοβολταϊκά.. Ζήτω… Ζήτω…

  • ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΕΛΠΙΔΑ,ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
    Α ΡΕ ΛΑΖΟ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ

  • Προβλήματα που έχει ο κόσμος και αχαχαχαχ! Κόσμος πεθαίνει γίνεται χαμός δεν ξέρουμε τι μας περιμένει ακόμα και ο άλλος έκανε άρθρο γιατί δεν στολίστηκε η πόλη του για να γιορτάσει τον Μπότσαρη και τη Μπουμπουλίνα που ανάθεμα κι αν γνωρίζει και την ιστορία των αγωνιστών κιόλας.

  • Δε γνωριζω απο τοπικη ιστορια,αλλα στα μαθητικα μου χρονια δε θυμαμαι να ειχε κανει κατι η Κοζανη εναντιον των Τουρκων.Εχω ακουσει εδω πως στελνανε και ασημενιες ζωνες στη γυναικα του σουλτανου για να εχουν καλη μεγαχειριση.Αληθευει;Αν ειναι αυτο αληθεια ,τι στολισμο περιμεναμε.

  • Την παρτιδα,ευτυχως,την εσωσε ο κ.Γκανατσιος.Χιλια μπραβο!!!Περνας απο τη Μοναστηριου και οταν δεις τις τοσες σημαιες αισθανεσαι εθνικη περηφανια και για το ’21,αλλα και για τον αγωνα που δινουν καθε μερα γιατροι,νοσηλευτικο και διοικητικο προσωπικο εναντιον του αορατου εχθρου.

  • Αυτός ο οαπν έχει καταντήσει σαν το τοπικό συμβούλιο Νέων. Είναι μόνο για τς απουκρες. Δεν πειράζει. Όλα καλά. Έχω πάθει πολιτισμικό σοκ εδώ και δύο χρόνια.
    Θέλετε η όχι να το πιστέψετε, ο μόνος που ήθελε να ασχοληθεί αλλά δεν τον άφησαν ήταν ο Τσιομπανος.

  • Όλοι οι Έλληνες και φιλέλληνες απανταχού στον πλανήτη γιορτάζουν τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης κατά του τουρκικού ζυγού κάνοντας διάφορες εκδηλώσεις που προβάλλουν την πατρίδα μας, στην Κοζάνη μας Τί; Έχουμε ότι μας αξίζει και τίποτα περισσότερο.

  • Κάποτε ξέχασαν να στολίσουν και τα Χριστούγεννα. Τώρα ξέχασαν την εθνική γιορτή. Ευτυχώς που πρόλαβαν να βγάλουν τις π….ες από τα καρναβαλίστικα…

  • οι σημαιες με τις σημαιες και τα καρναβαλια με τα καρναβαλια, δυστυχως η κοζιανη ειναι μονο για το δευτερο !!!

  • Αν κρίνω από τό πώς σχολιάζεις.. Καλά κρασιά… Μάλλον το ετσουξες αρκετά και δεν κατάλαβες τι διάβασες. Όσο για το αν γνωρίζω ιστορία θα ήθελα να σε πω ότι οι δάσκαλοι μου και οι καθηγητές , καθηγήτριες στο δημοτικό γυμνάσιο και λύκειο μου είχαν άριστο βαθμό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.