kozan.gr: Ανοίγει(;), σιγά – σιγά, το “παραθυράκι” της ενδεχόμενης διακοπής της τριμερούς συνεργασίας στο Δήμο Κοζάνης – Λ. Μαλούτας: ” Όλα τα ζητήματα κρίνονται κάθε μέρα κι από το πόσο πετυχημένα είναι ή μη πετυχημένα κ.ο – Η συνεργασία συνεχίζεται – Αν κάτι θα αλλάξει στο μέλλον, αν κάτι δεν αλλάξει κτλ., όλα είναι μπροστά μας κι αυτά, αν κι όταν συμβούν, θα κριθούν και θα ανακοινωθούν” – Τι λέει για την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Ευκολίδη κι αν είναι στις προθέσεις του να ζητήσει τις παραιτήσεις, τόσο του Γ. Ευκολίδη όσο και του Α. Δερμιτζάκη, από τις Προεδρίες των νομικών προσώπων που προΐστανται (πολιτικά), από τη στιγμή, που τη δεδομένη στιγμή, υφίσταται η τριμερής συνεργασία και τα δύο αυτά πρόσωπα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί (Βίντεο)

26 Μαρτίου 2021
15:36

Το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμβούλων της παράταξης “Ενότητας” του Λ. Μαλούτα, να διακοπεί, το συντομότερο δυνατόν, η συνεργασία με τις άλλες δύο παρατάξεις (Mιχαηλίδη & Σημανδράκου), παραμένει κι ενισχύεται μέρα με τη μέρα. Αν κι ο Δήμαρχος Κοζάνης,  κρατά χαμηλούς τόνους στο συγκεκριμένο ζήτημα κι αποφεύγει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, να δημιουργήσει νέους “πονοκεφάλους” στη Δημοτική Αρχή,  ερωτηθείς, σήμερα Παρασκευή, σχετικά για το θέμα,  η απάντηση που έδωσε, δείχνει ότι κι αυτός, σίγα – σιγά, ανοίγει το “παραθυράκι” μιας ενδεχόμενης διακοπής της συνεργασίας, καθώς αν δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο στο “τραπέζι” είναι προφανές πως θα τόνιζε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά πως  σε καμιά περίπτωση δεν θα υπάρξει τέτοια εξέλιξη. Αντιθέτως, γνωρίζοντας πολύ καλά το κλίμα στο συνδυασμό του, είπε: “Όλα τα ζητήματα κρίνονται κάθε μέρα κι από το πόσο πετυχημένα είναι ή μη πετυχημένα. Η συνεργασία συνεχίζεται. Αν κάτι θα αλλάξει στο μέλλον, αν κάτι δεν αλλάξει κτλ., όλα είναι μπροστά μας κι αυτά, αν κι όταν συμβούν, θα κριθούν και θα ανακοινωθούν”.

 

14 σχόλια

  • Στις 19 Σεπτεμβρίου 2021, είχα δημοσιεύσει ένα κείμενο με τίτλο
    “Η τιμή της χαμένης αξιοπρέπειας του Δήμου Κοζάνης”.
    Τελείωνε ετσι:
    “Αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κοζάνης. Είτε δια περιφοράς είτε δια ζώσης εσείς θα αποφασίσετε. Σας προτρέπω να ψηφίσετε για την χαμένη τιμή της αξιοπρέπειας, με την ματιά σας στο μέλλον και όχι στο παρελθόν,πείτε απλά ΟΧΙ στην πρόταση.”
    Ολόκληρο το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο.

    https://kozan.gr/archives/308353

    Χαίρομαι που έστω και αργά, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ξανακερδιζουν
    την αξιοπρέπεια που χάθηκε.
    Μπράβο Γιώργο Ευκολιδη, Αθανασιάδη και γιατρέ.
    Περιμένουμε με αγωνία και τους επόμενους…

  • Παραιτήσου τζάμπα καίει η λάμπα δε βλέπεις τα χάλια της Κοζάνης κάθε μέρα που περνάει γίνεται και χειρότερη και εσύ καλύτερος

  • Η Ενότητα όλη βουβαθηκε! Κοιτουν όλοι άφωνοι! Ποιος Κυριακίδης που είναι ο Κυριακίδης! Δεν μιλάει κανείς μην δυσαρεστήσει την διανδρια!

  • ΒΡΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ;

  • Έχε γειά πάντα γειά τα μιλήσαμε εεε, όνειρο ήτανε τα λησμονησαμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.