Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου η 4η θεματική ενότητα επιμορφωτικών σεμιναρίων

1 Απριλίου 2021
13:15

Πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου 2021 το 4ο επιμορφωτικό σεμινάριο, που υλοποιεί η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας μέσω των Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Δυτικής Μακεδονίας, για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Η 4η θεματική ενότητα αφορούσε τη «Δημιουργία περιοδικού ή εφημερίδας (School Press)» και παρουσιάστηκε με δυνατότητες συνεργασίας μέσα από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Εισηγήτρια του διαδικτυακού σεμιναρίου ήταν η εκπαιδευτικός πληροφορικής του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Κοζάνης, Τσίρου Αντιγόνη.

Το σεμινάριο έχει καταγραφεί και είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στο κανάλι των ΠΕΚΤΠΕ στο YouTube.

https://www.youtube.com/channel/UCqXiSXpk32NN9dXOnG818fg

2 σχόλια

  • Βέβαια στα σεμινάρια δίνεται και μια βεβαίωση παρακολούθησης που δεν εμποδίζει σε τίποτε τη μαθησιακή διαδικασία. Γιατί έτσι χύμα;

  • Η περιφερειακή διεύθυνση θα πρέπει να μεριμνήσει και για τους εκπαιδευτικούς που δουλεύουν απόγευμα και δεν μπορούν να συμμετέχουν. Πάντα είμαστε οι αδικημένοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.