kozan.gr: Aπό κοπή και πτώση δέντρου σε αγωγό εναέριου δικτύου Μέσης Τάσης, στην περιοχή των αρδευτικών της Ακρινής, προήλθε η διακοπή ηλεκτροδότησης, το βράδυ της Πέμπτης, που “βύθισε” το σκοτάδι τα χωριά Δρέπανο, Μελίσσια, Νέα Χαραυγή, Νέα Καρδιά, Τμήμα Κοίλων, Ποντοκώμη, Μαυροδένδρι & Νέα Νικόπολη του Δήμου Κοζάνης

1 Απριλίου 2021
23:16

 

Aπό κοπή και πτώση δέντρου σε αγωγό εναέριου δικτύου Μέσης Τάσης, στην περιοχή των αρδευτικών της Ακρινής, προήλθε η διακοπή ηλεκτροδότησης, το βράδυ της Πέμπτης, που “βύθισε” στο σκοτάδι τα χωριά Δρέπανο, Μελίσσια, Νέα Χαραυγή, Νέα Καρδιά, Τμήμα Κοίλων, Ποντοκώμη, Μαυροδένδρι & Νέα Νικόπολη του Δήμου Κοζάνης. Κάποιος συμπολίτης μας έκοψε το δέντρο (για ξυλεία), χωρίς να υπολογίσει σωστά προς τα ποια κατεύθυνση θα πέσει, με αποτέλεσμα, αυτό, να “προσγειωθεί” πάνω στον αγωγό του δικτύου. Προφανώς, για να μην του καταλογισθεί η δαπάνη της ζημιάς, δεν ειδοποίησε κανέναν, με αποτέλεσμα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, να χρειαστούν κάποιο χρόνο μέχρι να εντοπίσουν το σημείο από το οποίο προήλθε η διακοπή του ρεύματος. Τα παραπάνω, κατόπιν επικοινωνίας, ανέφερε  στο kozan.gr, ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ/Περιοχής Κοζάνης.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Προς αυτόν που έκοψε το δέντρο αυτό, εύχομαι να τον εντοπίσει η ΔΕΔΔΗΕ και να του κόψει το ρεύμα παραδειγματικά για 7 ημέρες.

  • Το γεγονος οτι οποιος εχει αλυσοπριονο κοβει οπου γουσταρει, το βλεπω καθημερινα στους επαρχιακους δρομους.Δε ξερω τι να πω αλλο ενα ελληνικο παραδοξο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.