Σημανδράκος κατά Ιωαννίδη: “Δύο μέτρα και δύο σταθμά: Όταν κανείς «κουνάει» το δάχτυλο και στη συνέχεια προσπαθεί να «κρυφτεί» πίσω από αυτό”

1 Απριλίου 2021
23:31

Δύο μέτρα και δύο σταθμά: Όταν κανείς «κουνάει» το δάχτυλο και στη συνέχεια προσπαθεί να «κρυφτεί» πίσω από αυτό. Τι να συμβαίνει άραγε όταν κανείς είναι Αντιπρόεδρος μιας Ενεργειακής Κοινότητας και ταυτόχρονα υποκινητής ενός κλίματος κατά της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας και πρωτοβουλίας τον κλάδο της ηλεκτροπαραγωγής από ΑΠΕ; Είναι τελικά, πολιτικό, ηθικό ή κερδοσκοπικό το ζήτημα;
Νομίζω δικαιούνται οι πολίτες του Δήμου μας, να γνωρίζουν πως θα διανέμονται τα κέρδη της Ενεργειακής Κοινότητας την οποία διαφημίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης. Άραγε η συμμετοχή του στην Ενεργειακή Κοινότητα, πέρα από την οργανωμένη εναντίωση και προπαγάνδα σε κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία, θα έχει άλλου είδους οφέλη;
Είμαστε υπέρ των Ενεργειακών Κοινοτήτων, όπως και υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Όμως δεν βλέπουμε «ανταγωνιστικά» τις δύο αυτές μορφές οικονομικής δραστηριότητας, αλλά συμπληρωματικά. Αυτή είναι η διαφορά μας. Ποτέ δεν διαστρεβλώσαμε ενορχηστρωμένα την πραγματικότητα για να προωθήσουμε τη μία έναντι της άλλης οικονομική δραστηριότητα.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
2 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση

35 σχόλια

    • Το ένα είναι κίνηση λόγω λαϊκού συμφέροντος με τον ιωαννιδη.
      Το δικό σας Σημανδρακο ειναι …ακριβώς το αντίθετο.
      Τι δεν καταλαβαίνεις;

  • Σ αυτήν την ενεργειακή κοινότητα συμμετέχουν και 3-4 άτομα που ούρλιαζαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου

  • Άμα ένας Αντιδήμαρχος δε μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ τότε…

    είτε παραιτείται λόγω χαμηλού επιπέδου γνώσεων στο αντικείμενο

    είτε εσκεμμένα πετάει λάσπη για να αποπροσανατολίσει τους εξαγριωμένους δημότες

    Δεν πειράζει Σημ-αντράκο, ο κόσμος έχει καταλάβει, κάτσε να βγουν τα κεφάλια έξω και θα το καταλάβεις κι εσύ.

    Ο χρόνος έχει γυρίσει αντίστροφα για την πολιτική σου καριέρα, κάτσε όσο μπορείς στην καρέκλα μετά δεν έχει….

  • Λευτέρη τι είναι αυτά που λέει ο Σημανδράκο; Κάνεις και συ επενδύσεις; Ποιος θα βάλει τα κεφαλαία;

    • Είναι καιρός να βλέπουμε τον αυριανό δήμαρχο Κοζάνης ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη. Άλλωστε οι γρεβενιωτες και οι ρουβαδες δεν είχαν έρθει πριν τον Βαγγέλη…

  • Άφού είσαι λαλίστατος ΠΟΣΑ θα κερδίσει η τοπική κοινωνία αν έχεις εσύ δικιά σου εταιρία και ΠΟΣΑ αν γίνει συνεταιρισμός των κατοίκων?

  • Τι σχέση έχει η ενεργειακη κοινότητα στην οποία αναφέρεται ο Ιωαννίδης, με την προσωπική (ή στο όνομα συγγενών) επένδυση η οποία “άναψε φωτιές” στον δήμο Κοζάνης; Σε ποιους απευθύνεται ο αντιδήμαρχος και πόσο άσχετος πρέπει να είναι κανείς με το θέμα για να συμφωνεί μαζί του;

  • Ώπα Ώπα….Έγινε ενεργειακή Κοινοτητα με την προοπτική να αποκτηθεί άδεια για ΑΠΕ αξιοκρατικά από εκτάσεις των συμμετεχόντων ώστε να μειωθούν οι λογαριασμοί ρεύματος στους συμμετέχοντες μόνιμους κατοίκους του παλαιού ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ….και όχι με ήδη άδεια σε δημόσια έκταση για επιχειρηματική δραστηριότητα..Αν αποκτηθεί άδεια…όχι έτοιμα πράγματα

  • ο ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ

  • Μακάρι ο δήμος Κοζάνης να δημιουργούσε ενεργειακές κοινοτητες στις οποιες θα καλούνταν να συμμετέχουν πολίτες του δήμου.Ο Ιωαννίδης ,που δεν ειμαι και ψηφοφόρος του,δεν κάνει τίποτε μεμπτό,ισα ισα,κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο δήμος έχοντας και το μαχαίρι και το καρπούζι.Όλα τα άλλα ειναι για να θολώνετε τα νερά για να καλύψετε τον εαυτό σας,για αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν.

  • Ερώτημα προς τον δήμο.
    Υπάρχουν δημοτικές εκτάσεις που έχουν δηλωθεί απο ιδιώτες για αναπτυξη ΑΠΕ ,χωρίς τίτλο παραχώρησης ΄για την έκδοση βεβαίωσης παραγωγού?Ή κάποιοι καπαρώνουν τις εκτάσεις και εκ των υστέρων ζητούν τις εκτάσεις αυτές?

  • Άστο Βαγγέλη, πλέον δεν σε πιστεύουμε…. Τί δεν καταλαβαίνεις;;; Δεν μας πείθεις. Κοιτάς να τα βάζεις με τον Λευτέρη συνεχώς. Οι δημότες του δήμου σε καταλάβαμε και σε στείλανε τέταρτο (4ο) πίσω και από τον Κούλη. Ακόμα δεν μπορείς να το χωνέψεις….. Δεν πειράζει. Όσο μιλάς εκτίθεσαι, συνέχισε έτσι…. Τέταρτος….4 …4… 4….

  • Βαγγέλη ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Τι είναι αυτά που λες;; Που νομίζεις ότι απευθύνεσαι;; Στους ψηφοφόρους σου; Η στον κόσμο της Κοζάνης;; Μάλλον το πρώτο. Καταλαβαίνεις τη διαφορά της μιας εταιρείας με την άλλη;; Αν όχι υπάρχει ζήτημα ασχετοσυνης.

  • Έχεις εγκαλέσει μέλη της αντιπολίτευσης για τα παντελόνια που φοράνε και το πόσο άντρες είναι σε live μετάδοση του Δημ.Συμβουλίου….

    Αλλά όταν είναι να δείξεις εσύ τα παντελόνια που φοράς και να αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεων σου, κρύβεσαι πίσω από ανυπόστατες κατηγορίες στον Ιωαννίδη, στον Δερμιτζάκη στον Έτσι και στον Αλλιώς….

    Πολύ ΛΙΓΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗ, παραιτήσου από μόνος σου ΧΘΕΣ γιατί θα σε παραιτήσουν οι ψηφοφόροι σου αν αργήσεις κι άλλο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.