Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κοζάνης: Συμπαράσταση στον αγώνα των υγειονομικών της χώρας για ισχυρό δημόσιο και δωρεάν Εθνικό Σύστημα Υγείας, 7 Απριλίου – Παγκόσμια Μέρα Υγείας

6 Απριλίου 2021
19:20
Κανένα σχόλιο

Ο παγκόσμιος οργανισμός Υγείας έχει θεσπίσει την 7η Απριλίου κάθε έτους ως παγκόσμια ημέρα Υγείας.

Είναι ημέρα προβληματισμού – ευαισθητοποίησης και αγώνα για ουσιαστική δημόσια και δωρεάν περίθαλψη σε όλο τον κόσμο.

Είναι μέρα διεκδίκησης και αγώνα για μέτρα που θα ενισχύουν τα δημόσια νοσοκομεία και την ΠΦΥ, με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με εξοπλισμό και υποδομές. Για επίταξη του ιδιωτικού τομέα με σκοπό την αντιμετώπιση της πανδημίας. Για διεκδίκηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, μέσων θεραπείας και φαρμάκων, την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων εμβολίων για τον μαζικό και έγκαιρο εμβολιασμό όλου του λαού.

Όλοι οι άνθρωποι οφείλουν να έχουν ισότιμη πρόσβαση στα συστήματα υγείας ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης , ηλικίας, χρώματος ή φύλου.

Η Κυβέρνηση να σταματήσει τις επικοινωνιακές τακτικές, να μην κωφεύει στα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών και να προχωρήσει άμεσα σε λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης των δημόσιων δομών υγείας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ, δηλώνει την συμπαράστασή της στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των υγειονομικών την Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Από την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.