Συνάντηση του προέδρου του Σωματείου Πυροσβεστών Δυτικής Μακεδονίας με τη Μαρία Αντωνίου

8 Απριλίου 2021
14:32
Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με την ιδιαιτέρα του πρωθυπουργού, κα Μαρία Αντωνίου στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης είχε σήμερα 08/04/2021 ο πρόεδρος του σωματείου Πυροσβεστών Δυτικής Μακεδονίας και αντιπρόεδρος της ΠΟ.ΠΥ.ΣΥ.Π. κος Νικόλαος Καζαντσίδης. Στην συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο διαχρονικό μας αίτημα που αφορά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών καθώς και την δημιουργία Ε.Μ.Α.Κ. στην Δυτική Μακεδονία. Η κυρία Αντώνιου ήταν θετική στις προτάσεις μας και μας διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για την υλοποίηση των αιτημάτων μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.