kozan.gr: Δε θα νοσηλεύονται, πλέον, στο Μαμάτσειο, ψυχιατρικά περιστατικά, μέχρι νεωτέρας – Πάρθηκε, με σημερινή ημερομηνία (13/4), η απόφαση

13 Απριλίου 2021
17:21
Κανένα σχόλιο

 

Δε θα νοσηλεύονται, πλέον, στο Μαμάτσειο, ψυχιατρικά περιστατικά, μέχρι νεωτέρας. Το kozan.gr σας παρουσιάζει τι προβλέπει, σε γενικές γραμμές, η απόφαση, με σημερινή ημερομηνία (13/4):

“Στo πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας Cονίd-19 αποφασίστηκε η μεταφορά και συνέχιση της νοσηλείας ψυχιατρικών ασθενών στην «Ιδιωτική Κλινική Θεραπευτηρίου Σπινάρη», για την οποία έχει  εκδοθεί απόφαση αποδοχής από τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας. Για όσους ασθενείς νοσηλεύονται με Εισαγγελική Εντολή η μεταφορά τους θα γίνει αφού τροποποιηθεί η υπάρχουσα εντολή ή εκδοθεί νέα. Στο νοσοκομείο δε θα νοσηλεύονται πλέον ψυχιατρικά περιστατικά μέχρι νεωτέρας. Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ψυχιατρικού Τμήματος του νοσοκομείου θα εξακολουθούν να λειτουργούν στους χώρους τον ξενώνα “Ψυχαργώ» κι ο χώρος που στεγάζεται το Ψυχιατρικό Τμήμα θα χρησιμοποιηθεί για τη νοσηλεία Covid19 ασθενών. Τα επείγοντα ψυχιατρικά περιστατικά που προσέρχονται στο Τ.Ε.Π. θα παραπέμπονται στον ξενώνα «Ψυχαργώ» του νοσοκομείου, όπου θα βρίσκονται οι εφημερεύοντες του Ψυχιατρικού τμήματος εκτός αν δεν είναι δυνατή η μετακίνησή τους εκεί, οπότε θα προσέρχεται, αφού κληθεί, ο Ψυχίατρος στο ΤΕΠ. Επιπλέον, οι ψυχίατροι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου, εφόσον έχουν εκδοθεί από αυτά σχετικές παρακλήσεις για εξέταση ασθενών”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.