Πτολεμαΐδα: Πιέζονται οι κλινικές covid-19 του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

14 Απριλίου 2021
08:40

Φοβερή πίεση δέχεται το τελευταίο πενθήμερο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου αυξήθηκαν οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό από την πόλη και ευρύτερα από τη Δυτική Μακεδονία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στις κλινικές covid-19 ο αριθμός των νοσηλευόμενων να ανέρχεται στους εξήντα, όταν την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπερέβαινε τους σαράντα τέσσερις, ενώ κατειλημμένες είναι οι πέντε από τις έξι κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά από τα περιστατικά, αφορούν περιπτώσεις ενδοοικογενειακών μεταδόσεων, ενώ η ηλικία των ασθενών στην πλειοψηφία της είναι κάτω των εξήντα ετών.

EΡΤ Κοζάνης

6 σχόλια

  • Το στολίδι πιέζεται με 60 ενώ η παράγκα τις Κοζάνης δεν πιέζεται με 90 και αυξάνει ο αριθμός.. το στολίδι μόνο ντουβάρια και πάρκινγκ που μας στοίχησαν δεκάδες εκκατομυρίων ευρώ ενώ η παράγκα με μικρές κατά κανόνα χρηματοδοτήσεις από το 1960 έως σήμερα προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία και την Δυτική Μακεδονία..

    • ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕΣ….
      ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.
      ΤΑ ΔΥΠΟΔΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΕΙΝΑ ΑΚΟΣΤΟΛΟΓΗΤΑ…..

    • χαλαρωσε ρε ανωνυμε, εκλεισαν ολες οι πτερυγες του μαματσιου για να βαλουν 90 ασθενεις εκει. μονο στο προαυλιο δεν εβαλαν ακομα ασθενεις. μην συγκρινεις βαρκα με υπεωκεανιο, χαλαρωσε.
      για την κλινικη covid λεει το δημοσιευμα οτι αρχισε να γεμιζει και για τη μεθ, οχι για ολο το νοσοκομειο. εχει πολλες πτερυγες και μεγαλες (αν δεν εχεις παει ποτε προς μποδοσακειο μερια), και καλα το ειπες, στολιδι ειναι οχι παραγκα.
      και ναι, εχει και μεγαλο και ευρυχωρο παρκινγκ, οχι σαν το μαματσειο που πρεπει να παρκαρεις στα κοιλα

  • Καθίστε να δείτε τι έχει να γίνει από την επόμενη εβδ. Βγήκα σήμερα σε s/m (Πτολεμαΐδα) και όλοι έξω στο δρόμο κυκλοφορούσαν με τις μάσκες στο πηγούνι από κάτω. Η ΕΛ.ΑΣ. αφαντη. Οι πολίτες ανεύθυνοι πλέον να συζητούν δεξιά & αριστερά, να βηχουν σα να μην τρέχει κάτι. Κατά τα άλλα φταίει η κυβέρνηση & ο Χαρδαλιας. Ντροπή σας, δε θα έπρεπε κανένας από αυτούς να μπαίνει στο νοσοκομείο όταν έρθουν τα σκούρα & νοσησουν. Βρήκαμε μια καραμέλα “δε μπορώ” “με φιμώνουν” “πνίγομαι με τη μάσκα” & αλλά ωραία. ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΌΛΟΙ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΆΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ τώρα, διαφορετικά ούτε τον Αύγουστο δεν θα ανοίξουμε.

    • Και καλά κάνουν. Δε κατάλαβα… είπε κανείς ότι έχουμε λοκνταουν ασπουμε;
      1 χρόνος πανδημίας κι ακόμα δεν έχετε μάθει τα βασικά; Λοκνταουν έχουμε όπως λέει και η λέξη…. όταν είναι κλειστά όλα , εφόσον έχουμε ανοίξει δραστηριότητες δεν υπάρχει λοκνταουν απλά πράγματα. Ωστόσο είτε με όλα κλειστά είτε με όλα ανοιχτά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μένω μέσα σαν φυλακισμένος. Εφόσον φοράω μάσκα σωστά και τηρώ τις αποστάσεις μου μπορώ να κινηθώ ανετοτατα μέσα στα πλαίσια του νομού μέχρι τις 9 το βράδυ που είναι η απαγόρευση. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.