kozan.gr: Φόβοι κι αγωνία σε τοπικούς φορείς για το πως θα εξελιχθεί η πανδημία με τον κορωνοϊό σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης

15 Απριλίου 2021
10:49

Μεγαλώνει η αγωνία των τοπικών φορέων της περιοχής σε σχέση με το πως θα εξελιχθεί η πανδημία με τον κορωνοϊό σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει αρκετά ψηλός και μέχρι στιγμής δε φαίνεται να υπάρχει εκτόνωση του φαινομένου. Την ίδια στιγμή οι έμποροι της περιοχής περιμένουν να ανεβάσουν, από την ερχόμενη Δευτέρα, τα ρολά των καταστημάτων τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό που εξετάζεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η λειτουργία της αγοράς τουλάχιστον με τη μέθοδο click away. Κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα συμβεί μέχρι αύριο Παρασκευή και ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις καθώς τα δεδομένα από μέρα σε μέρα διαμορφώνονται διαφορετικά. Ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους ειδικούς είναι τα πολλά και διάσπαρτα κρούσματα – κυρίως στους Δήμους Κοζάνης & Εορδαίας – και κατά πόσο η λειτουργία των σχολικών μονάδων μπορεί να επηρεάσει περισσότερο αρνητικά τη σημερινή κατάσταση.

kozan.gr

4 σχόλια

  • Πάντως να βοηθήσει η λειτουργία των σχολείων αποκλείεται. Τα τμήματα έχουν αρχίσει να κλείνουν με κρούσματα. Το θέμα είναι όμως μην κακολογήσουμε την Αγία Κεραμέως. Τα κάνει όλα άριστα.

  • Ανοίξατε τα σχολεία με 4000 κρούσματα και περιμένετε να πέσουν… ωραίο σχέδιο! Αντί να ανοίξετε την αγορά που μπαίνουν ένας ένας στα κατάστημα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.