kozan.gr: Tο άνοιγμα λιανεμπορίου, με click away, στην Π.Ε. Κοζάνης, από τη Δευτέρα 19 Απριλίου, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς- Tα στοιχεία που παρουσίασε (Βίντεο)

16 Απριλίου 2021
18:19

Tο άνοιγμα λιανεμπορίου, με click away, στην Π.Ε. Κοζάνη, από τη Δευτέρα 19 Απριλίου, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς. Δείτε το βίντεο:

11 σχόλια

  • Αρχίζω να πιστεύω ότι μας δουλεύουν κανονικά. Η Κοζάνη από μόνη της έχει 30-40 την ημέρα. Βέβαια τα μαγαζιά κακός τά είχαν κλειστά, αλλά δεν μπορεί ρε φίλε να μας έχεις κλειστά με πολύ λιγότερα και να μας ανοίγουν στην κορύφωση της.

  • Τετέλεσται …Τα σούπερ μάρκετ σαν σαρδέλες και το καημένο λιανέμποριο θα περιμένει να πάρει ο άλλο τηλέφωνο να ψωνίσει στο πεζοδρόμιο Χαιρετισμόυς

  • Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ανοίγουν με click inside. Να κλείσω ραντεβού και να ψωνίσω σαν άνθρωπος. Πως θα δοκιμάσω ρούχα ή παπούτσια; στο πεζοδρόμιο; Κοροϊδία…

  • Με τοσα κρουσματα τα ανοιγουν με πολυ λιγοτερα τα ειχαν κλειστα η λογικη του παραλογου ετοιμαστειτε μετα απο μια βδομαδα κοντα στο πασχα να τα κλεισουν τα κρουσματα ειναι πολλα τα νοσοκομεια φρακαραν απλα το κανανε για να κλεισουν τα στοματα των εμπορων

  • Ειναι τρελλοι και αυτοι που ανοιγουν το εμποριο αλλα και οι μαγαζατορες που ζητουσαν να ανοιξουν σχολεια και εμποριο πρεπει να ειναι κλειστα με τοσα κρουσματα την επομενη βδομαδα θα τα κλεισουν να το θυμαστε

  • Α ρε χαλι μαυρο ετοιμαστειτε κυβερνηση για μεγαλο κραξημο κοντρα στο κυμα πανε ολοι κυβερνηση και εμποροι αλλου ειστε? Τα κρουσματα δεν τα βλεπει κανεις? Υπαρχει καπου στο συμπαν λογικη?

  • Γεια σου αιντε αιντε σωστος εισαι τα καημενα τα σουπερ την πληρωσαν στην πανδημια και ο αλλος θα περιμενει εξω για να ψωνησει ετσι δεν γινοταν και τωρα που ταχα ηταν κλειστα? Ποια η διαφορα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.