Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βελβεντού, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Ορίζοντες», οργανώνει διαδικτυακές ομάδες για γονείς με θέμα: «Η οικογένεια στον καιρό της πανδημίας – Διαχείριση της ψυχική Υγεία»

16 Απριλίου 2021
18:16

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βελβεντού, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Ορίζοντες», οργανώνει διαδικτυακές ομάδες για γονείς με θέμα:

«Η οικογένεια στον καιρό της πανδημίας – Διαχείριση της ψυχική Υγεία»

με σκοπό τη δημιουργία ενός πλαισίου υποστήριξης και ενδυνάμωσης των γονέων. Υπεύθυνη της δράσης θα είναι η κοινωνική λειτουργός Ελένη Κιτσοπουλου. Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα ξεκινήσουν μετά τις διακοπές του Πάσχα, με προτεινόμενη ημέρα έναρξης την Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω τηλέφωνο ή στο e-mail του Συλλόγου μέχρι τις 23 Απριλίου.

Τηλέφωνο:6981300120

E-mail:[email protected]

*Προβλέπονται 6-8 συναντήσεις.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.