Επίσκεψη στην υπό κατασκευή Πανεπιστημιούπολη στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη (Βίντεο)

19 Απριλίου 2021
23:46

Τα υπό ανέγερση κτίρια της Πανεπιστημιούπολης στην περιοχή ΖΕΠ στην Κοζάνη, επισκέφτηκε ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης. Συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού κ. Όλγα Πουταχίδου και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη, ξεναγήθηκε στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης και ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των έργων, τόσο από τους επιβλέποντες μηχανικούς και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων (έδρα) της Π.Δ.Μ. όσο και από τους εκπροσώπους της Κ/Ξ ΤΕΝΑ – ΑΤΕΒΕ, η ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΤΕΒΕ και η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ – ΑΤΕ.

«Ευχαριστώ θερμά τον κ. Πρύτανη, τους επιβλέποντες, τον Διευθυντή Τ.Ε. της ΠΔΜ κ. Αναγνώστου και τους εκπροσώπους της κατασκευάστριας, κ.κ. Μαρκογιαννάκη, Ψουνόπουλο και Καραϊορδανίδη, για την αναλυτική ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των εργασιών. Αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά ότι διαθέτουμε τη γνώση και το δυναμικό για μεγάλα έργα.
Η Πανεπιστημιούπολη είναι έργο εμβληματικό για τον τόπο μας και αποτελεί ισχυρή παρακαταθήκη για την αναπτυξιακή προοπτική του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Με χαρά διαπίστωσα ότι σε λίγους μήνες θα είναι δυνατή η σταδιακή μετεγκατάσταση κάποιων υπηρεσιών και τμημάτων του πανεπιστημίου μας στα υπό κατασκευή κτίρια. Η ευρύτερη έκταση έχει σημαντικές δυνατότητες αξιοποίησης, απολύτως πρόσφορες και συμβατές με τον σχεδιασμό για τη Δίκαιη Μετάβαση, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες.
Μετά την επίσκεψη, ενημέρωσα τον αρμόδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση Υφυπουργό, κύριο Συρίγο, για την πρόοδο του έργου και τον προσκάλεσα να το επισκεφθεί, για τη διαμόρφωση του αναπτυξιακού πλάνου, ενόψει και της απόφασης του κυρίου Πρωθυπουργού για τη στήριξη των περιφερειακών ιδρυμάτων της χώρας.»

11 σχόλια

  • Τά πανεπιστήμια αγαπητέ μου Στάθη θέλουν και φοιτητές νά φοιτούν σ αυτά, δυστυχώς όμως με την πολιτική βούληση της υπουργού Παιδείας, πολύ φοβάμαι και μακάρι να κάνω λάθος, που δεν κάνω, του χρόνου και εφεξής θα ξεμείνουν στην επαρχία από σπουδαστές. Αυτό κοιτάξτε να διορθώσετε μην μείνουν τα κτήρια όπως τά κτήρια τών Ολυμπιακών αγώνων.

  • ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΣΤ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΥΛ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

    • τα έχουμε πει τα λένε και οι πιο ειδικοί από εμας τους σχολιαστές, ότι η κακία δεν κάνει καλό. Σε αντίθεση σε εγκλωβίζει και δεν απελευθερώνει τις καλές σου πλευρές. Καλημέρα

  • Στο φωτο-άλμπουμ αυτό μπαίνει στην κατηγορία “Έργα”.

    Αλλες κατηγορίες: “συναντήσεις”, “ομιλίες”, “Βουλή”, “Χριστούγεννα-Πάσχα”, “σώματα ασφαλείας” και βέβαια κυρίως “Κόμμα”.

    Παίζει να έχουμε 5.000 φωτογραφίες λέμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.