Ανοιχτή επιστολή, μέσω του kozan.gr, στο Δήμαρχο Σερβίων: ” Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Στο Πολύρραχο δυστυχώς δεν το έχουμε” (Γράφει ο Ιωάννης Δαλαγιώργος, πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Πολυρράχου)

25 Απριλίου 2021
10:56

Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Στο Πολύρραχο δυστυχώς δεν το έχουμε. Στις βρύσες των σπιτιών μας παροχετεύται από το Δήμο Σερβίων ακατάλληλο νερό με υψηλή περιεκτικότητα σε νιτρικά. Κατά διαστήματα ο Δήμος Σερβίων (Χριστούγεννα και Πάσχα άντε και ακόμα μια- δυο φορές) στέλνει στους κατοίκους Πολυρράχου εμφιαλωμένα νερά.Τα εμφιαλωμένα νερά που στέλνει στο Πολύρραχο δεν μοιράζονται στα σπίτια. Εργάτες του Δήμου τα παρατούν στην πλατεία του χωριού και όποιος προφτάσει… με αποτέλεσμα να επικρατεί αλαλούμ, άλλοι να παίρνουν νερό και αυτοί που τα σπίτια τους βρίσκονται μακριά από την πλατεία να μην το παίρνουν είδηση ούτε να λαμβάνουν έστω αυτό το ελάχιστο νερό που διατίθεται. Την πληρώνουν πάντα οι γηραιότεροι , ανήμποροι και οι ΑΜΕΑ.

Κύριε Δήμαρχε όποια δικαιολογία και αν προφασισθείτε δεν θα σβήσει την ντροπή που ένοιωσα ως Δημότης. Ντροπή που αφορά την παραβίαση κοινωνικών κανόνων και αξιών, που πηγάζουν από το αίσθημα της δημοκρατικής μας παιδείας και του πολιτισμού μας. Εσείς άραγε νοιώθετε ότι “εκτελέσατε” τo καθήκον σας…….;

Υ.Γ.
Κύριε Δήμαρχε, μήπως πρέπει τελικά να έχετε στις προτεραιότητές σας την άπαξ επίλυση του χρονίζοντος προβλήματος έλλειψης νερού του χωριού Πολυρράχου …..;

Ιωάννης Δαλαγιώργος
Πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Πολυρράχου
και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Σερβίων

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.