kozan.gr: Μπλε φωταγωγήθηκε το καμπαναριό της πόλης της Κοζάνης συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ήμερα Ευχής (Φωτογραφία – Βίντεο)

29 Απριλίου 2021
20:57

Μπλε φωταγωγήθηκε το καμπαναριό της πόλης της Κοζάνης, το βράδυ της Μ. Πέμπτης, 29 Απριλίου, συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ήμερα Ευχής. Η 29η Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Ευχής – είναι ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish παγκοσμίως, ως η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής παιδιού. Είναι η ημερομηνία που γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με ιδιαίτερο έως και φαντασμαγορικό – σε κάποιες περιπτώσεις τρόπο. Κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις του κόσμου, διεξάγονται περίπατοι και φωταγωγούνται κτίρια και μνημεία σε μπλε αποχρώσεις, προς τιμήν του Chris που ήταν το πρώτο παιδί ευχής.

Από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 28 Μαϊου, μπορούμε όλοι να επισκεφτούμε το donate.makeawish.gr και να κάνουμε τη δωρεά μας. Για κάθε ιδιωτική δωρεά που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Walk for Wishes 2021 για την εκπλήρωση των 25 ευχών, γνωστή εταιρεία καλλυντικών, θα δωρίσει το ίδιο ακριβώς ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος). Την ίδια στιγμή οι δωρητές θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε ΟΛΗ την Ελλάδα, μέσα από έναν εικονικό χάρτη, ξεκινώντας τη διαδρομή τους από την Αλεξανδρούπολη και καταλήγοντας στην πολυπόθητη Ιθάκη!

6 σχόλια

  • Όταν πρόκειται για φιέστα και να φανούμε στους αφελής ψηφοφόρους το καμπαναριό είναι υπόθεση του Δήμου όταν πρόκειται για την σημαία είναι ευθύνη της εκκλησίας

  • Η Θεσσαλονίκη φωταγωγεί για την Μ. Πέμπτη και η Κοζάνη για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Τι να συγκρίνουμε τώρα;

  • Αλήθεια για την επέτειο των 200 χρόνων από το 21 ο ανύπαρκτος δήμος δεν έκανε κάτι ανάλογο μάλλον δεν ήταν κάτι σημαντικό για αυτόν… όπως δεν είναι σημαντικό για αυτόν και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της Μεγάλης Εβδομάδας….

    • Ανύπαρκτος ο Δήμος Κοζάνης και στα δύο. Μόνο με τις “παγκόσμιες ημέρες” ασχολείται και με άλλα άσχετα θέματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, πάντα με κιτς και ανύπαρκτη αισθητική.

  • Μάλλον η Μεγάλη Εβδομάδα και τα Πάθη του Χριστού δεν σας αγγίζουν, αλλιώς θα βλέπατε ότι η φωταγώγηση έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό. Μάλλον εσείς είστε για το θεαθηναι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.