kozan.gr: Επικίνδυνες ελλείψεις κι αρρυθμίες στο νοσοκομείο Κοζάνης – Προχθές κλήθηκε επειγόντως εντατικολόγος της ΜΕΘ Covid να διασωληνώσει 42χρονη που είχε υποστεί βαριά πνευμονική εμβολή γιατί δεν υπήρχε αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο – Δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών

7 Μαΐου 2021
14:45

Επικίνδυνες ελλείψεις κι αρρυθμίες στο νοσοκομείο Κοζάνης. Προχθές κλήθηκε επειγόντως εντατικολόγος της ΜΕΘ Covid να διασωληνώσει 42χρονη που είχε υποστεί βαριά πνευμονική εμβολή γιατί δεν υπήρχε αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο. Δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

22 σχόλια

  • Οι ΜΕΘ δεν είναι μόνο τα δωμάτια και ο εξοπλισμός. Είναι οι άνθρωποι που θα τα λειτουργήσουν και θα φροντίσουν τους ασθενείς.

  • Μπορεί να μην έχετε αναισθησιολόγο, να μην έχετε παθολόγους, να μην έχετε νοσοκομείο, αλλά έχετε φωτοβολταϊκά! Αχάριστοι, όλα δικά σας τα θέλετε!

  • Το χειρότερο είναι ότι αποχώρησαν 21 γιατροί και αντικαταστάθηκαν 2.
    Διευθυντής, Δήμος και Περιφέρεια σφυρίουν αδιάφορα εδώ και καιρό για το νοσοκομείο.
    Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι υποδομές αλλά πρωτίστως η καλή λειτουργία του νοσοκομείου;
    Είναι δυνατόν μετά από τόσους μηπνες και τέτοια πίεση να είμαστε κάτω από το μηδέν; .

  • ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ, ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!!

  • Παντως η εφημεριδα των συντακτων δεν χαρακτηριζεται για την αντικειμενικοτητα της,ετσι για να μην λεμε μονο για τον σκαι!!!!

  • Οι Καρδιολογοι ειναι αναποσπαστοι,ανηκουν στην Μ.Ε.Θ και ειχαν αποσπαστει στην Καρδιολογικη,αρα ο πληροφοριοδοτης για τα παραπανω πεφτει λιγο εξω…

    • Δεν φτάνει μόνο αυτό… είναι ανειδίκευτοι εντατικολόγοι, χωρίς να τους επιτρέψουν να πάνε για εξειδίκευση… έτοιμοι να κλείσουν κι αυτοί την πόρτα του Μαμάτσειου!

  • Εσεις που σχολιαζετε μονο αρνητικα για το νοσοκομειο,σας ρωτα;που να βρεθουν οι γιατροι ιδιαιτερα αναισθησιολογοι που ειναι ειδος εν ανεπαρκεια;Αφου δεν θελουν να ερθουν στην Κοζανη.Ανοιξτε τον καταλογο των υποψηφιων γιατρων για Κοζανη να δειτε πως δεν εχουν προτιμηση για Μαματσειο.Απο που να τους βρει ο δ/της;

      • κ.Αγνωστη,με το ζορι δεν μπορεις να τον αναγκασεις να ερθει στο νοσοκομειο Κοζανης.Η Π.Ε.Κοζανης μπορει να εχει τους περισσοτερους γιατρους αναλογικα με καταγωγη εννοω απο Κοζανη,αλλα δε θελουν να πανε στο Μαματσειο.Κανε μια προταση αν εχεις.

    • Οι μνημονιακές κυβερνήσεις έδιωξαν τους γιατρούς στο εξωτερικό. Και θυμόμαστε πολύ καλά πως ο Μπουμπούκος πανηγύριζε πως αν θα διώξει γιατρούς απ’ τα νοσοκομεία, δεν θα περιμένει το ΔΝΤ να του το πει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.