kozan.gr: Κοζάνη: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε απρόκλητα σε τετράχρονο αγοράκι – Ευτυχώς παρενέβη ο πατέρας του πριν συμβούν τα χειρότερα

7 Μαΐου 2021
15:18

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, της Παρασκευής 7/5, ένα τετράχρονο αγοράκι, ακριβώς μπροστά από το σπίτι του, στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου στην πόλη της Κοζάνης, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από αδέσποτο σκύλο. Ευτυχώς παρενέβη ο πατέρας του, που ήταν στην αυλή του σπιτιού, πριν συμβούν τα χειρότερα κι απώθησε το σκύλο. Όπως καταγγέλλει, θα μπορούσε να συμβεί το κακό, αν δεν ήταν εκεί, ενώ παρότι το παιδί δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό τρομοκρατήθηκε από το συμβάν. “Έχουν συμβεί κι άλλες φορές αντίστοιχα περιστατικά, ειδοποιήσαμε τις υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, κανείς όμως δεν ενδιαφέρεται. Είναι απαράδεκτο”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο Kozan.gr.

17 σχόλια

  • Μαζέψτε τα. Και μην αρχίσετε οι δηθεν φιλόζωοι τα περί αγάπης των ζώων, στα κρεοπωλεία που αγοράζετε κρέας κι εκείνα ζώα ειναι. Φιλοσοφίες περί αλληγγυης των ανθρώπων που αγαπούν τα σκυλιά κι άρα αυτομάτως κατατασσονται σε ηθικοτερους ανθρώπους, δεν περνάνε.

  • Τι να πει κανείς η κατάσταση με τα αδέσποτα έχει φτάσει στο απροχώρητο !!! Σε όλη την Κοζάνη πλέον γίνεται χαμός !!!

  • Βαγγέλα καλησπέρα θα μάζευες τα αδέσποτα σε ένα μήνα αλλά δεν προλαβαίνεις από της επένδυσης θες να γίνεις και δήμαρχος τρομάρα σου

  • Στειρώστε και εμβολιάστε τα! Μαζέψτε τα για να ξεβρωμίσει ο τόπος από ακαθαρσίες και μικρόβια!

    • Να ξέβρωμισει από σένα ο κόσμος καραγκιοζακο που δε φταίνε τα αδέσποτα,εσύ πιο πολλά μικρόβια έχεις και ακαθαρσίες έχεις.Αντε με τον κάθε μισάνθρωπο..

  • Σε ένα σχολείο σε χωριό της Κοζάνης ο σκύλος είχε κατασκηνώσει κυριολεκτικά στην αυλή του σχολείου με αποτέλεσμα κάθε φορά που έβγαιναν οι μαθητές διάλειμμα να είναι και ο σκύλος συμμαθητής τους. Όλοι έλεγαν είναι ήμερο σκυλάκι, δεν κάνει τίποτα σε κανέναν. Ναι ,αλλά αν θυμώσει και αρχίσει στο κυνήγι όλα τα παιδια, τι θα γίνει;Μαζέψτε τα. Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε.

  • Σσσσσσσσ μη λέτε τέτοια τώρα. Ο πρωθυπουργός μας υιοθέτησε αδεσποτάκι και το πήγε στο λευκό οίκο. Εσείς είστε χωριάτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.