Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις: “Δυστυχώς η τριανδρία του Δήμου Κοζάνης αποδεικνύεται πολύ κατώτερη των περιστάσεων, δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τον ρόλο της και συμπαρασύρει στον κατήφορό της την υπόληψη του Δήμου μας”

11 Μαΐου 2021
12:37

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες https://kozan.gr/archives/342984, αφού μέχρι τώρα δεν έχει κοινοποιηθεί κάτι σχετικό στις δημοτικές παρατάξεις, η χθεσινή συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη ύπαρξης της ειδικής απαρτίας των 2/3 των συμβούλων που απαιτεί ο νόμος για τις συνεδριάσεις που πραγματοποιούνται δια περιφοράς.
Η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να Ζεις” αποφάσισε να απέχει από την χθεσινή συνεδρίαση διαμαρτυρόμενη για την υποβάθμιση του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου από την Δημοτική Αρχή. Δυστυχώς η τριανδρία του Δήμου Κοζάνης αποδεικνύεται πολύ κατώτερη των περιστάσεων, δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τον ρόλο της και συμπαρασύρει στον κατήφορό της την υπόληψη του Δήμου μας.
Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε σε αυτή την κατάσταση και αυτό θα πράξουμε με μόνο γνώμονα το καλό του Δήμου Κοζάνης γιατί ο τόπος μας αξίζει πολύ περισσότερα.

11 σχόλια

  • ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ;
    ΤΗ ΜΙΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

    • Ξέρεις οτι τα συμβούλια από τη φύση τους πρέπει να είναι ανοιχτά για τους πολίτες ε; Αυτό με την πόρτα που κάποιος την άνοιξε απορώ γιατί το λέτε. Αντιλαμβάνεσαι επίσης οτι η δια περιφοράς συνεδρίαση όταν υπάρχει η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης είναι 100% λάθος καθώς δεν μπορεί να εκφράσει κανείς της γνώμη του ε; Όσο για το αν είναι επικίνδυνη η αντιπολίτευση αν θέλετε μπορούμε και να την καταργήσουμε. Και όποιον άλλον διαφωνεί, σιγά το πράγμα

  • Λευτέρη εντάξει. θα σας παίξει και εσας ο λάζαρος, θα σας δώσει και εσας καρεκλα.πλεον δειξατε το ζορι σας, δεν μπορειτε στην απέξω

    • Δεν νομίζω οτί τους νοιάζει όλους η καρέκλα και αυτό είναι εύκολο να αποδειχτεί τους επόμενους μήνες. Για να δούμε ποιός θα έχει δίκιο

  • Ρε Λευτέρη, έγινες ένα με τον Φώτη και τον Κύργια.Και κράζεις τον μαλουτα που τα βρηκε με σημανδρακο και Μιχαηλίδη. Τί να πω.

  • Δεν το διάβασα αλλα αν δεν αναφερατε την προεδρο να το διρθωσετε και αν το ξανά στείλετε.

    • Και να το διάβαζες, δύσκολα θα καταλάβαινες απ’ ότι φαίνεται. Εδώ δικό σου σχόλιο και το έγραψες λάθος. Πολύ μου αρέσει αυτό το παιχνίδι με τα σχόλια, Τι Instagram και Facebook, KOZAN μόνο. Περιμένω απάντηση kisses many ?

  • Έχουμε πιάσει πάτο Συμπολίτες μου.
    Εδώ και 2 χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό στον Δήμο μας πέρα από την επιβεβλημένη αποκομιδή των απορριμμάτων και την εξόφληση των λογαριασμών.
    Δεν λειτουργεί τίποτα αυτή την κρίσιμη περίοδο της απολιγνιτοποιησης και αυτό περιλαμβάνει και τον σχεδιασμό για το μέλλον ή και την αρκετά καθυστερημένη αντίδραση.
    Και εσείς έχετε πέσει στην λούμπα των παρατάξεων και αντί να τους στρώσετε στο κυνήγι για να δουλέψουν αρπαζεστε (διχασμένη κοινωνία) μεταξύ σας.
    Το μέλλον προμηνύει ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα σε θέμα επιβίωσης στην περιοχή μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.