Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

11 Μαΐου 2021
15:53

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που μπορούν να παίξουν στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους στην πανεπιστημιακή κοινότητα στο πλαίσιο της αποστολής και των αρμοδιοτήτων τους, προέβησαν σήμερα σε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, το οποίο υπεγράφη από τον Πρύτανη, καθηγητή Θεόδωρο Θεοδουλίδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων και Έφορο Ανάπτυξης της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Ευστάθιο Θεοφυλακτίδη.

Με την υπογραφή του παρόντος Μνημονίου, τίθενται οι βάσεις νέων συνεργασιών σε δράσεις και ενέργειες οι οποίες θα ωφελήσουν και τα δύο συμβαλλόμενα μέρη, μέσω εκπαιδευτικών, επιμορφωτικών και αναπτυξιακών δράσεων στη Δυτική Μακεδονία και ευρύτερα σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην περαιτέρω διάδοση του αθλήματος του σκακιού στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

5 σχόλια

  • Καλό το σκάκι, δε λέω, αλλά οι πέριξ είτε δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, είτε είναι εξαιρετικά χειριστικοί και έχουν επιβάλει την παρουσία τους.

    Μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου χαϊδεύει τ’ αυτιά, να εκτιμάς όσους σου λένε την αλήθεια, έστω κι αν δε σου είναι ευχάριστη. Πραγματικοί φίλοι είναι οι ειλικρινείς κυρ Θόδωρε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.