kozan.gr: Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Προγραμματισμού Δήμου Βοΐου, Γιώργος Μαγιάγκας: “Ο Δήμος πλέον στέκει γερά στα πόδια του, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία”

12 Μαΐου 2021
09:33

 

Σήμερα οι αριθμοί μίλησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος επι της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του 2020 παρουσιάστηκαν τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία:
?ΔανειακέςΥποχρεώσεις: Μείωση σε σχέση με το 2019 κατά 150.000€
?Υποχρεώσεις προς τρίτους: μείωση κατά 400.000€
? Ληξιπρόθεσμες Υποχρεώσεις προς τρίτους άνω των 50 ημερών: 0€
? Μέσος όρος πληρωμής υποχρεώσεων του Δήμου προς προμηθευτές: 29 ημέρες
?Ταμειακά διαθέσιμα 31/12/2019 2,85εκ€. Στις 31/12/20 4,10εκ€ (αύξηση 1,25εκ€)
?Ποσοστό απορρόφησης των τακτικών εσόδων του επί του Προϋπολογισμού:112%
? Χρήματα που έχουν απορροφηθεί από διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα για εκτέλεση έργων μέσα στο 2020: 3,42 εκ €
Ο Δήμος πλέον στέκει γερά στα πόδια του, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία!

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.