12ο Πανελλήνιο και Διεθνές Συνέδριο «Οι ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» και το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής»,14‐16 Μαΐου

12 Μαΐου 2021
10:27
Κανένα σχόλιο

Στις 14‐16 Μαΐου 2021 θα πραγματοποιηθεί το 12ο Πανελλήνιο και Διεθνές Συνέδριο «Οι ΤΠΕ  στην Εκπαίδευση» και το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής».
Τα συνέδρια διοργανώνει η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας &  Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ) με συνδιοργανωτές:
● Τη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής  Μακεδονίας
● Τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας.  Στον διαδικτυακό τόπο του συνεδρίου έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα των εργασιών, ενώ  υπάρχει φόρμα προεγγραφής. Περιλαμβάνονται συνολικά 72 πλήρεις εργασίες, 4 σύντομες  εργασίες, 4 εργαστηριακές συνεδρίες, 1 συζήτηση στρογγυλής τράπεζας και 3  προσκεκλημένες ομιλίες από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς του εξωτερικού  Για απλή παρακολούθηση δεν υπάρχει κόστος, ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης  μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες
Δικτυακός τόπος του Συνεδρίου: https://etpe2020.web.uowm.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/etpe2020
Email: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.