kozan.gr: Είπε “όχι” το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου στη Μ.Π.Ε. του έργου: «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 21,6 MW στη θέση “Κορυφή Βλάστη” των Τ.Κ. Εράτυρας & Ναμάτων, της Π.Ε. Κοζάνης», που επιθυμεί να κατασκευάσει η PK Energy πίσω από την οποία βρίσκεται η “μαμά” εταιρεία Kiefer Hellas – M. Kαραμπατζιάς: “Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρξει κανένα είδος παζαριών – αλισβερίσι περί ανταποδοτικών με την εταιρεία” – Εξήγησε τους λόγους που δεν πρέπει να γίνει αυτή η επένδυση (Βίντεο)

12 Μαΐου 2021
10:28

Είπε “όχι” το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου, στη χθεσινή του συνεδρίαση, για τη Μ.Π.Ε. του έργου: «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 21,6 MW στη θέση “Κορυφή Βλάστη” των Τ.Κ. Εράτυρας & Ναμάτων, της Π.Ε. Κοζάνης», που επιθυμεί να κατασκευάσει η PK Energy, πίσω από την οποία είναι η “μαμά” εταιρεία Kiefer Hellas. “Δεν ήρθε να μας ενημερώσεις κανείς για αυτή την επένδυση. Έχω καλέσει, εγώ, τα γραφεία της PGK Energy και μου έχει απαντήσει η Kiefer Hellas (“μαμά” εταιρεία). Ζήτησα να μιλήσω με κάποιον αλλά ακόμη δεν μου τηλεφώνησε κανείς. Έρχονται ως “καουμπόηδες”, με το γράμμα του νόμου και μια νομοθεσία που είναι υπέρ τους, βάζουν τα χαρτιά τους για αδειοδότηση κι όποιος θέλει ας δράσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βοΐου, Χ. Ζευκλής, ο οποίος εισηγήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο, να γνωμοδοτήσει αρνητικά για τη “Μ.Π.Ε.”, όπως και συνέβη.

Από την πλευρά του, κάθετα αντίθετος, προς αυτή την επένδυση, εμφανίστηκε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μ. Καραμπατζιάς ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρξει κάποιο είδος παζαριών – αλισβερίσι, περί ανταποδοτικών, με την εταιρεία, εξηγώντας μια σειρά από συγκεκριμένους λόγους, περιβαλλοντικούς κι άλλους, που δεν πρέπει να γίνει αυτή επένδυση.

 

H τοποθέτηση του Δημάρχου Χ. Ζευκλή

Η τοποθέτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μ. Καραμπατζιά.

 

 

 

2 σχόλια

  • Ανατροπή…
    Κοσμίδης, Γκερεχτές, Βάρκας ( πρόεδρος Εράτυρας ) ήταν έτοιμοι να πουν ναι.
    Ευτυχώς ανατράπηκαν από την παρέμβαση του κομμουνιστή.

  • O δημαρχος δεν θελει γιατι δεν τον παρακαλεσαν και θιχτηκε ,ο κομμουνιστης δεν θελει γιατι ειναι ευκαιρια για επαναστατικη γυμναστικη ,επισης ειναι εναντια στο κεφαλαιο και στους υπαλληλους του κεφαλαιου ,δηλαδη ολων πλην των ΔΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.