O Λ. Ιωαννίδης υπέβαλε την παραίτησή του από επικεφαλής της δημοτικής ομάδας (της Δημοτικής Κίνησης) στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης – To μήνυμά του

12 Μαΐου 2021
10:40
Σήμερα ολοκληρώνεται η πορεία μου ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ‘Κοζάνη Τόπος να ζεις’. Χθες το βράδυ, στη συνεδρίαση της διευρυμένης δημοτικής ομάδας της Δημοτικής Κίνησης, υπέβαλα την παραίτηση μου από επικεφαλής της δημοτικής ομάδας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης. Ενώ, πριν από λίγο απέστειλα επιστολή παραίτησης στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Τουμπουλίδου.
Μετά από σχεδόν 11 χρόνια ολοκληρώνεται ένας από τους σημαντικότερους κύκλους στην ζωή μου. Ένας κύκλος γεμάτος από σημαντικά γεγονότα, συγκινήσεις, γόνιμες αντιπαραθέσεις, ωραίες παρέες και σημαντικούς ανθρώπους, κυρίως όμως από συνεπείς προσπάθειες για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τον Δήμο μας και τους ανθρώπους του.
Σίγουρα στην πορεία αυτή κανείς θα βρει πάρα πολλά λάθη, παραλείψεις και ενίοτε απογοητεύσεις, όμως προσπάθησα να είμαι πάντα συνεπής στις αρχές και τις απόψεις μου, αλλά και δίκαιος με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα.
Βέβαια ο δικός μου κύκλος ως επικεφαλής μπορεί να κλείνει, σίγουρα όμως δεν κλείνει ο κύκλος της Δημοτικής Κίνησης στα τοπικά πράγματα, ιδιαίτερα αυτές τις ιστορικές στιγμές για την περιοχή που οι δυσκολίες της μετάβασης απαιτούν την συμμετοχή και την εγρήγορση όλων μας ούτως ώστε αυτή να είναι δίκαιη για τους πολίτες της περιοχής, αλλά και τις επόμενες γενιές.
Η ποιότητα της ομάδας, οι αρχές και η ιστορία της Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη Τόπος να ζεις’ αποτελούν εγγύηση ότι η παρουσία της θα συνεχίσει να είναι επωφελής και χρήσιμη για τον τόπο και τους πολίτες. Εννοείται πως παραμένω μέλος και δημοτικός σύμβουλος με την κίνηση, με πρόθεση να στηρίξω το νέο επικεφαλής και να προσφέρω στην υλοποίηση των στόχων μας.
Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, τα ιδρυτικά στελέχη της Δημοτικής Κίνησης, τους ανθρώπους που μαζί υπηρετήσαμε την Δημοτική Κίνηση αλλά και κάθε πολίτη της Κοζάνης που μου εμπιστεύτηκε την ψήφο του. Θέλω να γνωρίζετε πως έκανα ότι ήταν δυνατό να μην προδώσω την εμπιστοσύνη κανενός.
Τέλος ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υπομονή, την στήριξη αλλά κυρίως την αγάπη που μου προσφέρει.

31 σχόλια

  • Στο καλό, θα υπάρξουμε και χωρίς εσένα ( έτσι κι αλλιώς είτε ήσουν είτε όχι , μετά τις εκλογές, το ίδιο ήταν, άλλοι έκαναν κουμάντο).

    • Δε θέλει και ιδιαίτερη προσπάθεια. Έχει γεμίσει ο τόπος αρνητές, μηδενιστές, θεωρητικούς, λαλίστατους που στην ουσία δε λένε τίποτα….

  • Σιδέρης Σπύρος.Διδαξες πολιτικό και αυτοδιοικητικό ύφος.Η πορεία στη πολιτική έχει σταυροδρόμια.Καλη πορεία στην συνέχεια από άλλα μετερίζια.

  • Ήθος και συνέπεια σε τόσο μαύρες εποχές για τον Δήμο Κοζάνης.Καλή συνέχεια Κε Ιωαννίδη

    • Μαύρες διότι έβαλε το χερακι του στο κλεισιμο της ΔΕΗ, ενω με το άλλο χερακι χαιρετούσε τους γείτονες Βορειομακεδονες.

    • Φαντάζομαι τα ξοδεψες βλέποντας το χάλι της πόλης με τη διοίκηση δυναστείας μαλουτα και το ανύπαρκτο έργο της.

  • Συγχαρητήρια για την καταθεση ήθους σε μια εποχή που μόνο κύμβαλα μιλούν, γράφουν και προβαλλονται. Δυστυχώς δεν είμαστε άξιοι να εκτιμήσουμε την ποιότητα. Ο φθόνος, η επιπολαιοτητα, η ελαφρότητα, η μικροτητα επικρατούν και οδηγούν τις μάζες σε αδιέξοδα που πληρώνουμε όλοι καθημερινά. Σ ευχαριστώ που έβαλες ένα λιθαράκι ξεχασμένης εντιμότητας στο δημόσιο βίο και στα κοινά. Όποιος έχει ακόμη αποθέματα καταλαβαίνει.

  • Οι Κοζανίτες αδυνατούν να δεχτούν για δήμαρχο “μη σούρδο”. Ειναι DNA αυτο δεν αλλάζει. Εθελοτυφλούν σε κάθε τι νέο, φρέσκο και με άλλη οπτική και μετά βρίζουν το παλιό, αναχρονιστικό και αδύναμο που ψήφισαν. Κρίμα γιατι έτσι θα κάνουν βήματα προς τα πίσω στερώντας από τον δήμο οποιαδήποτε προοπτική.

      • Και ως πόντια ανταπαντω σε σένα, τι σ αρέσει στον μαλουτα που συνδυάζει την ουρδα με την μουγκαμαρα; μούτος και εγωιστής πεισματικά αρνείται να δεχθεί κάτι καινούριο. Του ανήκει το δημαρχείο,ετσι θεωρεί. Βρε δεβα πλαν, γίνε πρόεδρος των ΚΑΠΗ κι άσε το Δήμο.

      • Ναι ανόητε άνθρωπε… για αυτό το λόγο οι Σουρδοι ψήφισαν και έβγαλαν Δήμαρχο τον Πόντιο Ιωαννιδη. Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτοαναιρείστε; ορισμένοι Πόντιοι και τα απανταχού γκουγκουνια είστε κομπλεξικοί..

        • Τελικά ποιοί θεωρούνται μετά από 100 χρόνια μεικτών γάμων Κοζανίτες? να φέρουν το πέντιγκρι τους. και πόσοι είναι? είναι 3.000? λιγότεροι από τους Βελβενούς!

    • Φτάσαμε στο 2021 αλλά τα κόμπλεξ ορισμένων παραμένουν δυνατά και αναλλοίωτα. Κρίμα γιατί ο δήμος Κοζάνης το τελευταίο που χρειάζεται είναι αυτός ο γελοίος διαχωρισμός ανάμεσα στις παλιούς κοζανιτες και στους νέους που εντάχθηκαν στο Δήμο τα τελευταία χρόνια. Πραγματικά κρίμα.

  • Αυτος παντως αν και νεος παραιτηθεικε οι αλλοι εκει μεσα οι παλαιμαχοι τις πολιτικης ποτε θα πουνε φτανει απο αυτην την καρεκλα μεχρι να δωσουν ολη την δημοσια γη για φωτοβολταικα

  • Δεν ξεχνάμε την πολιτική ανυπαρξία του κ. Ιωαννίδη. Του δώσαμε την ευκαιρία να ζήσει το όνειρο του. Δε θα ξανασυμβει. Στα κρίσιμες συνεδριάσεις για το μέλλον του Δήμου (νοσοκομείο, ΔΕΗ) απουσίαζε. Happy Traveller ήταν 5 χρόνια. Προσπαθεί να κάνει καριέρα στην πολιτική τόσα χρόνια τώρα. Και βουλευτής κατέβηκε και δήμαρχος έγινε. Τώρα θέλει και περιφερειάρχης. Για πολιτική δεν κάνει. Άντε γεια και πολύ έμεινε

    • Το ΤΕΙ Μεσολογγίου μην το εμπαίζει, και το δημοτικό να τελείωσες αν είσαι ικανός μπορείς να γίνεις και δήμαρχος. Για πες μου εσύ που είδες την ικανότητα του μαλουτα που μπαστακωθηκε στο δημαρχείο, εντελώς ετεροφωτος, ας μην ήταν ο κουκούλοπουλος που προετοίμασε τις συνθήκες και κάπου θα βλέπε κι ο μαλουτας δημαρχείο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.