kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Άρχισε το πολιτικό μασάζ στην “Ενότητα” με σκοπό την ανατροπή του αρνητικού κλίματος

14 Μαΐου 2021
09:01

 

Ο Δήμαρχος Κοζάνης παραμερίζοντας, τεχνηέντως, τα προσωπικά νταϊλίκια κι αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, στο εσωτερικό του συνδυασμού της “Ενότητας”, ξεκίνησε το πολιτικό μασάζ. Πρώτος αποδέκτης των “χειρομαλάξεων” ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοζάνης Κ. Κυριακίδης ο οποίος, μόλις πριν μία εβδομάδα, έθεσε, ΔΗΜΟΣΙΑ (δείτε εδώ), το καυτό ζήτημα της συνεργασίας των τριών συνδυασμών. Από τότε η σχέση τους πέρασε μια κρίση για να βρεθούν, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης, χθες, μαζί, στην Αθήνα, στα γραφεία της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Ο τελευταίος, δεν έχασε την ευκαιρία και φρόντισε αυτό να το επικοινωνήσει, καταλλήλως,  εκδίδοντας και σχετικό δελτίο τύπου, δείχνοντας,  πως, πλέον είναι όλα καλά μεταξύ τους. Οι “εντριβές” αναμένεται, με διαφόρους τρόπους, να συνεχιστούν και στα υπόλοιπα μέλη που αντιδρούν,  ώστε σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές διακοπές να “ελαφρυνθεί”, όσο γίνεται περισσότερο, το κλίμα για το Σεπτέμβριο και να διατηρηθεί και για τα επόμενα χρόνια η τριμερής συνεργασία. Βέβαια, από τους αντιδρώντες, γι’ αυτή τη συνεργασία, έχουν ειπωθεί τόσο βαριές κουβέντες  και έχουν δοθεί τόσες πολλές υποσχέσεις σε ψηφοφόρους τους, για το αν δεν κλείσει τον “κύκλο” της μέχρι τον Σεπτέμβριο, που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα επέλθει η “κυβίστηση”, αν το πολιτικό μασάζ του δημάρχου αποδειχτεί, εν τέλει, επαγγελματικό.

Η Χύτρα

 

 

16 σχόλια

  • Kώστα ο Σημανδρακος σε τοπικο κανλι αφησε να εννοηθει ξεκαθαρα οτι παροτι συνεργαζεται μπορει να το κανει μεχρι και το τελεος της τετραετιας και στη συνέχεια να κατεβει Δημαρχος. Πως το δεχεσαι και εσυ και ο μαλουτας και ολοι; τουλαχιστον ο Μιχαηλιδης θα παει σπιτι του και δεν μιλαει. περιμενουμε πολλα απο εσενα μην μας απογοητευσεις

  • ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΟΠΑ ΞΥΛΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ 50 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Κατσε κοζαν την δευτερα εχει δημοτικο συμβουλιο και για αλλα φωτοβολταικα θα δεις πολλες εξελιξης ακομη….

  • ειναι δυνατον να εισαι αντιδημαρχος εως το τελος της τετραετιας και να θελεις να κατεβεις υποψηφιος δημαρχος με διαφορετικο συνδυασμο? ποιον συνδυασμο ενοει ο σημανδρακος τον τζουμερκιωτη και τον φτακα οι αλλοι που ειναι μηπως νομιζει οτι απευθυνεται σε ιθαγενεις εκτος αν αναλαβει την ενοτητα που δεν νομιζω να δεχτουν τα βαρια στελεχη ΙΔΩΜΕΝ

  • Όσο μασάζ κι αν κάνουν έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Δεν πρόκειται να ξαναβγεί κανείς τους. Κυριακίδη θα είσαι δημοτικός σύμβουλος με την Ελπίδα για την επόμενη 10τια. Λάζο σε βλέπω με το τέλος της θητείας να αλλάζεις πόλη

    • Μήπως υπάρχει συμφωνία από τον Δεκέμβριο του 2018…και τα ξανα-συμφώνησαν τον Μάρτη του 2019? Μήπως στη συμφωνία ήταν και τέταρτο πρόσωπο?

  • Η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ. Θέλησε με γεροντιστικο εγωισμό να θέσει υποψηφιότητα ο κ. Μαλουτας, δεν μπόρεσε να ανεχθει άλλον στον θρόνο που του ανήκει.η καθημερινότητα των δημοτών πλήττεται ένα δέντρο να κόψουν εκατό έγγραφα και τηλέφωνα χρειάζεται και δεν το κάνουν, χάλι η πόλη,μπαΐλντισε η πόλη από τον ανίκανο διαδοχο του κουκούλοπουλου και τους αυλικούς του.

  • Μασάζ ονομάζεται τώρα το παρακαλετο και το γατζωμα στην καρέκλα. Η χειρότερη δημοτική αρχή. Μηδενικό έργο, καθημερινότητα και στα απλά μηδέν, Τριανδρία παρωδία. Καλύτερα να έκανε για δήμαρχος Κοζάνης έστω παρτ ταιμ ο δήμαρχος Πατρών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.