Ετήσιο μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα την Σεξουαλική Αγωγή

17 Μαΐου 2021
12:49
Κανένα σχόλιο

 


Το μάθημα της Σεξουαλικής Αγωγής αναμένεται να ενταχθεί σύντομα σε όλα τα σχολεία. Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με Κρατικό Πανεπιστήμιο προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, ετήσιο μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα την Σεξουαλική Αγωγή που έχει σκοπό να καταστήσει ικανούς τους εκπαιδευτικούς να το διδάξουν. Το σεμινάριο μοριοδοτεί, τους εκπαιδευτικούς, με 2 μόρια, για διορισμούς και προσλήψεις και, με 0,5 μόρια τα στελέχη της εκπαίδευσης.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει στους εκπαιδευτικούς τα απαραίτητα εφόδια ώστε να έχουν την ικανότητα του σχεδιασμού του μαθήματος της Σεξουαλικής Αγωγής και να βοηθήσουν τους μαθητές, να διαχειρίζονται την σεξουαλικότητά τους, να γνωρίζουν τα δικαιώματά τους, να προστατεύονται από την κακοποίηση, κ.λ.π.

Διάρκεια σεμιναρίου 400 ώρες (οκτώ μήνες) 

Θα υλοποιηθεί με δια ζώσης/διαδικτυακά μαθήματα, με εξ αποστάσεως ασύγχρονη μελέτη, με εκπόνηση εργασίας και με παρακολούθηση Εκπαιδευτικού Συνέδριου. Τα διά ζώσης / διαδικτυακά μαθήματα γίνονται πάντα Σάββατο ή Κυριακή.

Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί Πιστοποιητικό από Κρατικό Πανεπιστήμιο.

Πληροφορίες στο 6987672869 Πάτρα Αικατερίνη

Αποστολή της αίτησης στο kozanieef@gmail.com

Οικονομικό κόστος: 380 €

Σε όσους έχουν παρακολουθήσει Σεμινάριο με ΕΕΦ έκπτωση 340€.

 

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.