kozan.gr: Δημοπρατείται, άμεσα, με προϋπολογισμό 907.000 €, το έργο της ολοκλήρωσης ανάπλασης του Δημοτικού Κήπου Κοζάνης

28 Μαΐου 2021
05:37

Δημοπρατείται, άμεσα, με προϋπολογισμό 907.000 €, το έργο της ολοκλήρωσης ανάπλασης του Δημοτικού Κήπου Κοζάνης. Σύμφωνα με τη μελέτη το έργο αφορά την υλοποίηση εργασιών συντήρησης στο υπάρχον τμήμα και επέκτασης στο αδιαμόρφωτο τμήμα του δημοτικού κήπου Κοζάνης.  Η χρηματοδότηση του έργου θα προέλθει από Ε.Α.Π. 2012–2016 (Τοπικός Πόρος Ανάπτυξης).

kozan.gr

4 σχόλια

  • Άλλο ένα εκατομμυριάκι πεταμένο στη διόρθωση των πεπραγμένων την εποχή της δημιουργίας του Δημοτικού Κήπου. Εντελώς απαραίτητο, για να μαζευτούν τα βατράχια και τα κουνούπια που μάζεψαν ο καταρράκτης της Έδεσσας κι η λίμνη, που ονειρεύτηκαν κάποιοι χωρίς να υπάρχει ποτάμι.

    • Τόσα κ τόσα πάρκα έχουν λιμνουλες. Μόνο εδώ δε μπόρεσαν να τη συντηρησουν. Τόπος που έχει τόση ανάγκη το υδάτινο στοιχείο που λείπει παντού στην πόλη αλλά κ ευρύτερα .

  • Ρε παιδιά τι είναι τα εκκατομύρια? Στραγάλια…? Γιατί χρειάζεται κοντά στο 1 μύριο για να αναμορφώσεις ένα κομμάτι ενός οικοπέδου? Με 30.000 ή 40.000 δεν το έκαναν? Με 900.000 σήκώνεις 9 σπίτια των 100.000 για στεγάσεις 9 οικογένειες! Τι σπατάλες είναι αυτές σε όλο τον δημόσιο τομέα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.