kozan.gr: Επαναπροκηρύσσεται ο διαγωνισμός, για την ανάδειξη αναδόχου που θα εκπονήσει τη μελέτη για το έργο «Ανάπλαση πλατείας 25ης Μαρτίου (Αλώνια) Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 56.772 ευρώ

28 Μαΐου 2021
06:19

 

Επαναπροκηρύσσεται ο διαγωνισμός, για την ανάδειξη αναδόχου που θα εκπονήσει τη μελέτη για το έργο «Ανάπλαση πλατείας 25ης Μαρτίου (Αλώνια) Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 56.772 ευρώ. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, μία από τις εταιρείες που εκδήλωσε ενδιαφέρον, άσκησε ένσταση επειδή ως καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού είχε ορισθεί η 15η Μαρτίου, η οποία ήταν Καθαρά Δευτέρα (αργία). Ως εκ τούτου, ο φάκελος εκδήλωσης ενδιαφέροντος, της εν λόγω εταιρείας, κατατέθηκε την 16η Μαρτίου, θεωρώντας ότι μπορούσε να το πράξει, αφού η Δευτέρα 15/3, όπως προαναφέρθηκε ήταν αργία. Ωστόσο ο φάκελος κρίθηκε εκπρόθεσμος. Μετά την ένσταση της εταιρείας, εν τέλει, η Επιτροπή του Διαγωνισμού αναγνώρισε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία ενδεχομένως να προκάλεσε ασάφεια και αμφισβήτηση ως προς τον καταληκτικό χρόνο υποβολής της προσφοράς από την πλευρά της  εταιρείας κι αποφάσισε την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού.

3 σχόλια

  • Και γιατί δεν βγήκε “Συμπλήρωμα” προκήρυξης με νέα καταληκτική ημερομηνία και να συνεχίσει η διαδικασία κανονικά και πρέπει να ξαναγίνει Επαναπροκήρυξη διαγωνισμού??? Έλεος πραγματικά και ντροπή! Πριν λήξει η κατάθεση των φακέλων έπρεπε να βγει το “Συμπλήρωμα”! Ενα χαρτί Α4 με νέα καταληκτική ημερομηνία ήταν να σταλεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους που έπαιρναν μέρος….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.