Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακεκριμένες κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, ανάμεσα σ’ αυτές και στην Κοζάνη

29 Μαΐου 2021
09:36
Κανένα σχόλιο

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν τρία άτομα για διακεκριμένες κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Πρόκειται για μία ημεδαπή και δύο ανήλικους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, να επιβαίνουν ως οδηγός και συνοδηγός σε όχημα ιδιοκτησίας της ημεδαπής. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν καλά κρυμμένα σε ειδική κρύπτη στον χώρο αποσκευών του οχήματος κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ, που είχαν κλαπεί νωρίτερα από διαμέρισμα σε περιοχή της Καβάλας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανήλικοι το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τη συνδρομή και της ημεδαπής η οποία εντοπίστηκε χθες σε περιοχή της Πιερίας και συνελήφθη, πραγματοποιούσαν συστηματικά κλοπές από οικίες, κυρίως τις πρωινές ώρες, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο των οικιών.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, με τη συνδρομή και των αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Καβάλας, Εορδαίας και Κοζάνης, διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 10 έως 27 Μαΐου 2021 ενέχονται σε 10 διαρρήξεις διαμερισμάτων σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 27.450 ευρώ.

onlarissa.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.