Εξι συνολικά προτάσεις αρχικού προϋπολογισμού κοντά στα 12.000.000 ευρώ κατέθεσε ο Δήμος Σερβίων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” για τις προτάσεις που έχουν όριο μέχρι σήμερα. Θα υπάρξει και συνέχεια γιατί οι διασπασμένοι Δήμοι πήραν χρονική παράταση μέχρι το Φθινόπωρο.

Τα έξοδα για τον Δήμο σε μελέτες για τα παρακάτω έργα ήταν μηδαμινά.

Το μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ανήκει στον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου τον Καλλίνο Χολέβα που κατάφερε να καταθέσει μόνος του αρκετές προτάσεις.

Επίσης ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στον ΓΓ του Δήμου μας τον Διονύση Αλεξόπουλο για τον συντονισμό και για την επιμονή του να καταθέσουμε το δυνατόν περισσότερες προτάσεις.

Φυσικά τα εύσημα ανήκουν και στην Τεχνική μας υπηρεσία που παρόλο ότι είναι τρομερά υποστελεχωμένη κατάφερε στα στενά χρονικά περιθώρια του προγράμματος να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να κατατεθούν όλες οι προτάσεις.

Γίνεται ναι γίνεται ο Δήμος μας να είναι μπροστάρης στις καταθέσεις αλλά και στις εγκρίσεις του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.

Υ.Σ1.Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης τα παρακάτω έργα είναι συνολικής αξίας όσες ΠΕΝΤΕ αναπλάσεις των Σερβίων.

Υ.Σ2. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αντιπολίτευση πέρσι τον Φεβρουάριο “προσπάθησε” και με την “βοήθεια” της τότε οικονομικής υπηρεσίας να αφαιρέσει τα χρήματα μισθοδοσίας των ειδικών συνεργατών του Δημάρχου αλλά και του ΓΓ του Δήμου μας.