Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αποστόλου.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης μίλησε αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών που του έδωσαν τη θέση, την παράταξη στην οποία ανήκει ενώ ακόμα εξιστόρησε ένα απίστευτο περιστατικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τα αποτελέσματα των εκλογών: «Ήταν μία ξεχωριστή ημέρα και με χαροποιεί ότι η επόμενη ημέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε στήριξη από τον Ολυμπιακό, εμείς είμαστε με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρξε κάτι από όλα όσα ακούγονται για χρήματα και παράτυπα πράγματα. Υπήρξε μία σκληρή μάχη που κέρδισαν τα επιχειρήματα και το πλάνο. Είμαστε ξεκάθαρα με τον ΠΑΟΚ».

Για την ΕΠΟ και την… απίστευτη ιστορία: «Ο Ζαγοράκης έχει τα εχέγγυα και την τόλμη για να τα καταφέρει. Δεν ξέρω τι χωρίζει τις πλευρές του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού αλλά για παράδειγμα, το νόμο Αυγενάκη δεν τον ψήφισαν όλα τα τα σωματεία στην Κοζάνη, ενώ υπήρχε και μία ακαδημία που αγωνιζόταν με το μητρώο μίας άλλης και πήγαιναν τα παιδιά να αγωνιστούν και έπαιζε το ένα παιχνίδι με μία φανέλα, και στο άλλο παιχνίδι οι ίδιοι παίκτες με άλλη εμφάνιση. Η ομάδα αυτή ήταν ο Ηρακλής Κρυόβυσης. Ο Αυγενάκης έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο ποδόσφαιρο, όπως με τα όσα είχαν συμβεί με τον ΠΑΟΚ».

ΠΗΓΗ https://www.metrosport.gr/