Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr: Γιατί πρέπει να περπατάμε μέσα στις λάσπες στον εξωτερικό χώρο του Στρατιωτικού γηπέδου Κοζάνης;

19 Ιουνίου 2021
07:50

 

Εικόνα από τον εξωτερικό χώρο του Στρατιωτικού γηπέδου Κοζάνης; Γιατί πρέπει να περπατάμε μέσα στις λάσπες;.

 

16 σχόλια

  • Τέτοιες εξυπνάδες γράφετε και υα αναγκαστεί ο δημος να κλεισει την βρύση που κάποιος την είχε κατασκευάσει όπου να ναι χωρίς αποχέτευση κλπ κλπ.
    Κάτι τέτοιο γινόταν και με τις κερκίδες του στρατιωτικού. Από τη μια είναι σκουριασμένες από την άλλη είναι ακατάλληλες και η λύση δόθηκε. ΞΥΛΩΜΑ.

  • Δεν υπάρχει διαφορά με τον υπόλοιπο δήμο μαύρα χάλια παντού όλοι η δρόμοι γεμάτο χαλίκι.
    Απλά ανίκανοι μόνο καρέκλα και μισθό

  • Στην Ελλάδα είσαι… Και μάλιστα στην Κοζάνη. Την πιο άχρηστη πόλη της Ευρώπης. Μη ζητάς υπερβάσεις από τον δήμο Κοζάνης!!! Ποιος να πάει να το φτιάξει? Γιατί να κουραστεί? Καλά δεν αραζει στο καφενείο και πληρώνεται …. Μηνας μένει μήνας βγαίνει!!!

  • Πολλά τα κακά της πόλης αλλά δυστυχώς τα συγκεκριμένο γήπεδο που στερείται υποδομής,τ
    Έχει ιδιαιτερότητες μετην πιο βασικη δεν ανήκει στο ΔΗΜΟ,δεν μπορεί να επέμβει και χρησιμοποιείται ύστερα από άδεια του Ελληνικού στρατού στον οποίο ανηκει
    Αυτή είναι η πραγματικοτητα

  • Μήν γκρινιάζετε παιδιά….ο κυρίαρχος λαός αποφάσισε να έχει αυτή την δημοτική αρχή…
    Τι ζητάτε τώρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.