Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Προκήρυξη θέσης επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο “Μηχανική Εκμετάλλευσης Υδρογονανθράκων”

21 Ιουνίου 2021
13:47

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την προκήρυξη μίας κενής οργανικής θέσης Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μηχανική Εκμετάλλευσης Υδρογονανθράκων». Η προκήρυξη της θέσης υπ’ αριθμ. 5205/12-05-2021 (ΑΔΑ: ΨΒΝ8469Β7Κ-ΛΦΥ) δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 1219/26-05-2021 τ.Γ’ και αναρτήθηκε στο σύστημα ΑΠΕΛΛΑ με κωδικό ΑΡΡ22044.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητάς τους μαζί με όλα τα παρακάτω αναγκαία κατά την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία (1) ενός μήνα από την ημερομηνία του εγγράφου της ανακοίνωσης της δημοσίευσης της προκήρυξης αυτής στον ημερήσιο τύπο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (υπεύθυνη κα. Θεοδώρα Τερλέκη, διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη Κοίλα Κοζάνης, Τηλ. 24610 68255, email: [email protected]).

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών για την παραπάνω θέση λήγει στις 14-07-2021.

Ένα σχόλιο

  • …καθότι πετρελαιοπαραγωγός χώρα η Ελλάδα με το eldorado του Αιγαίου να τροφοδοτεί τον πλανήτη.

    Θέλουμε πανεπιστήμια για την Ελλάδα, τη νέα γενιά και το μέλλον του λαού μας, δε θέλουμε πανεπιστήμια για τους “καθηγητές” τους.

    Μη μας πείτε ότι το πανεπιστήμιο δυτ μακεδονίας απευθύνεται σε φοιτητές που έρχονται από το εξωτερικό, ΜΙΤ δε θα είναι ούτε σε 2 αιώνες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.