kozan.gr: Εορδαία: Εκσυγχρονισμός παιδικών χαρών …μέσω TAP!

22 Ιουνίου 2021
14:32

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, η εταιρεία TAP AG (που αναπτύσσει το Έργο του ∆ιαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου) θα προβεί στη δωρεά ποσού 455.000€ προς τον ∆ήµο Εορδαίας για τον εκσυγχρονισμό παιδικών χαρών. Να σημειωθεί πως ο ∆ήµος Εορδαίας, στο πλαίσιο του προγράµµατος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων της ΤΑΡ AG, απέστειλε σχετική πρόταση/αίτημα το οποίο κι έγινε αποδεκτό. Συγκεκριµένα, ο ∆ήµος Εορδαίας αιτήθηκε τον εκσυγχρονισµό των παιδικών χαρών  κοινοτήτων του ∆ήµου (Ανακατασκευή έξι (6) παιδικών χαρών, από µία (1) στη δηµοτική κοινότητα της Πτολεμαΐδας και στις τοπικές κοινότητες Πενταβρύσου, ∆ροσερού, Γαλάτειας, Φούφα και Περδίκκα).

kozan.gr – Φωτο αρχείου

4 σχόλια

  • Πάλι στο Ανατολικό τίποτα εδώ και 6 χρόνια δεν έχουμε παιδική χαρά,κρίμα για τα χωριά και ντροπή γι αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά. Έξω απο το χωριό μας θα περάσει ο αγωγός που συνδέει τον TAP με την 5η μονάδα.

  • Έλα τώρα πλάκα μας κάνετε έτσι..

    450000/6=75000ευρω θα στοιχίσει η κάθε παιδική χαρά μέσο όρο.. τι παιδικές χαρές θα είναι αυτές απορώ. Προσπαθώ να καταλάβω πόσο πάει ένα σετ από 4 κούνιες για νήπια 4κουνιες για μεγαλύτερα παιδιά,, 1 τσουλήθρα , 2 ταμπέλες .. χμμ ξέρω ξέρω είναι κ ή διαμόρφωση του χορού.. άρα..

  • Στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στο πάρκο στο Πνευματικό κέντρο πάντως οι παιδικές χαρές ξηλώθηκαν και δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ. Για τα παιδάκια που μένουν σε αυτή τη πλευρά της πόλης δεν υπάρχει παιδική χαρά ούτε για δείγμα. Έχει ερημώσει το μέρος. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις έπρεπε να είναι στολίδι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.