kozan.gr: O N. Bασιλειάδης, ένας εκ των συνηγόρων των δύο κατηγορουμένων στην υπόθεση με τον αδικοχαμένο Στάθη που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από την επίθεση ροτβαιλερ το Πάσχα του 2016: “Γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα πρέπει να πληρώσουν αυτοί που φταίνε πραγματικά. Το γεγονός της επίθεσης δεν αμφισβητείται από κανέναν. Εμείς ισχυριζόμαστε, με βάση την ιατροδικαστική έκθεση, ότι ο θάνατος οφείλεται στις ιατρικές πλημμέλειες. Για εμάς άλλοι θα έπρεπε να κάθονται στο σκαμνί του κατηγορουμένου”. (Βίντεο)

22 Ιουνίου 2021
13:53

 

Με αφορμή την έναρξη της δίκης, σήμερα Τρίτη 22/6/2021 (δείτε εδώ), στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνη, του ποινικού σκέλους της υπόθεσης του αδικοχαμένου, 5χρονου – τότε – Στάθη, από την επίθεση ροτβαιλερ το Πάσχα του 2016, ο κ. N. Bασιλειάδης, ένας εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων, δήλωσε, μεταξύ άλλων:  “Γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα πρέπει να πληρώσουν αυτοί που φταίνε πραγματικά. Το γεγονός της επίθεσης δεν αμφισβητείται από κανέναν. Εμείς ισχυριζόμαστε, με βάση την ιατροδικαστική έκθεση, ότι ο θάνατος οφείλεται στις ιατρικές πλημμέλειες. Για εμάς άλλοι θα έπρεπε να κάθονται στο σκαμνί του κατηγορουμένου”.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.