kozan.gr: Λ. Μαλούτας για τη συνεργασία στο Δήμο Κοζάνης: “Στο τέλος Οκτώβρη, που είναι το μέσο της θητείας, θα γίνουν οι όποιες συζητήσεις κι αλλαγές” – Τα πολύ σοβαρά “καρφιά” για τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Κοζάνης για υποσχέσεις που πρέπει να τηρούνται απ΄όλες τις πλευρές κι ότι κανένας δεν έχει να περιμένει τίποτα από εκείνον – “Έδωσα υποσχέσεις και δέχτηκα κι υποσχέσεις – Όταν δεν τηρούνται από τη μια πλευρά οι υποσχέσεις είναι φυσικό να μην τηρούνται κι από την άλλη” (Bίντεο)

22 Ιουνίου 2021
21:26

 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West, o Δήμαρχος Κοζάνης προανήγγειλε ότι οι όποιες συζητήσεις κι αλλαγές σε επίπεδο συνεργασίας στο Δήμο Κοζάνης, που θα εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του, θα γίνουν τέλος Οκτώβρη, που συμπληρώνεται η μισή θητεία. Επίσης σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωση του Αναπληρωτή Δημάρχου  Κ. Κυριακίδη πως: “Είπε ο κ. Μαλούτας ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Εμείς μένουμε πίσω από αυτό που είπε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος. Περιμένουμε το επόμενο διάστημα κάποιες εξελίξεις που πραγματικά θα δρομολογήσουν νέα τροπή στα πράγματα”, o Δήμαρχος Κοζάνης παραδέχτηκε, για πρώτη φορά (δημόσια), ότι έχει δώσει υποσχέσεις (επιβεβαιώνοντας και τα ρεπορτάζ του kozan.gr) υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δέχτηκε κι υποσχέσεις οι οποίες δεν τηρούνται κι έτσι είναι φυσικό, όπως τόνισε, να μην τηρούνται κι από τη δική του πλευρά, συμπληρώνοντας πως κανένας δεν έχει να περιμένει τίποτα από εκείνον, “αδειάζοντας” ουσιαστικά τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Κοζάνης Κ. Κυριακίδη, στέλνοντάς του σαφές μήνυμα. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που σας παρουσιάζει το kozan.gr και θα συζητηθεί:

 

Δείτε παρακάτω τη δήλωση του Κ. Κυριακίδη, πριν μέρες, που είχε προηγηθεί

 

kozan.gr: Νέα σημερινή δήλωση “βόμβα” του Αν. Δημάρχου Κ. Κυριακίδη, προάγγελος εξελίξεων για τη συνεργασία στο Δήμο Κοζάνης: “Συνεχίζουν να υπάρχουν κάποιες διαφορετικές απόψεις – προσεγγίσεις σε κάποια πράγματα όπως τα επίμαχα θέματα των φωτοβολταϊκών. Ένας από αυτούς που διαφωνεί είμαι κι εγώ – Είπε ο κ. Μαλούτας ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Εμείς μένουμε πίσω από αυτό που είπε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος. Περιμένουμε το επόμενο διάστημα κάποιες εξελίξεις που πραγματικά θα δρομολογήσουν νέα τροπή στα πράγματα” (Bίντεο)

18 σχόλια

  • Σιγα ρε ΔΗΜΑΡΧΕ φοβηθηκαμε, οχι τοση αγριαδα. ακου δεν εχει να περιμενει κανεις τιποτα απο εμενα. μιλησε το μεγαλο αφεντικο. καλα ρε οι υπολοιποι της ενοτητας πως τα ανεχεστε αυτα. σηκωθειτε φυγετε 3 ατομα να χασει την πλειοψηφια ο κυριος να του πω εγω μετά μαγκιες που θα κανει και θα μιλαει για ευρυθυμη λειτουργια. δεν φτανει που εξαιτιας του δεν λειτουργει τιποτα στον Δημο Κοζανης πουλαει και πνευμα. 3 ατομα φυγετε και θα δουμε μετα αν εχουν να περιμενουν κάτι απο εσενα μετα. που νομιζεις οτι εισαι κουκουλοπουλος.

  • Α ρε Κυριακίδη πως σε πετσοκοψε παλι έτσι ο Λαζαρος! Ο Σεπτέμβρης έγινε τέλος Οκτωβρη και αν. Γελανε και οι πετρες πια, μπράβο Τάνια, μονο αυτη φοραει παντελονια εκει μεσα!

    • Ο μαλουτας τηρεί ότι συμφωνηθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 με τον Βαγγέλη, τον Κυριάκο και την “συνέχεια” της ενότητας θα γίνει.

  • Στην Ακρινή αγαπητέ μου δήμαρχε, όταν θέλουν να πουν, ότι κάτι πάει στραβά και τελειώνει ό χρόνος, χρησιμοποιούν ποδοσφαιρικούς όρους λέγοντας, βαθιά την μπάλα τό παιχνίδι τελειώνει και χάνουμε. Έτσι και εσείς, όσο και επιθετικά να παίξετε τό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε εκεί στην τριανδρία του Δήμου Κοζάνης τί σας περιμένει.

  • Ωραία δημοκρατία και διαφάνεια. Υποσχέσεις μισολογα και οι πολίτες μετατρέπονται σε ψηφοφόρους υπηκοους

  • Που τον χάνεις που τον βρίσκεις όλο στα κανάλια και στα site να κλαίγεται
    και η Κοζάνη στο μαύρο της το χάλι

  • Δήμαρχε, άμα δεν τραβάς εσύ μπροστά, δεν τραβάει καν κάνας! Άμα κατηγορείς εσύ τς αλνούς, θα σε κατηγορήσν κι αυτοί! Έτσι είν’ τα πράγματα!! Σφίξε το ζωνάρι και ξεκίνα δλειά! Εσύ μπροστά κΙ μετά οι άλλοι!! Ένας ο Στεργίου και έβαλε το Βελβεντό σε ένα κάρο προγράμματα! Τόσα εκκατομύρια σε έργα θα κάνει στον Δήμο του! Τρέχει ο άνθρωπος από το πρωί ως το βράδυ, αυτός και 5 σύμβουλοι για να προλάβουν το τρένο που περνάει. Εσύ μην κάθεσαι και το κοιτάς! Πρώτα εσύ στην δλειά και μετά οι άλλοι!!

  • εξαιτιας του δεν λειτουργει τιποτα στον Δημο Κοζανης η Κοζάνη στο μαύρο της το χάλι αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν υπάρχει τα αδέσποτα σκυλιά ατελείωτα δεν μπορούμε να κοιμηθούμε και τα παιδιά μας δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην ίδια μας την πόλη

  • Όταν ένας δήμαρχος καλείται να επισκεφτεί ένα χωριό, και απαντά ΗΡΘΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, τι να περιμένει κανείς,? όταν η απάντηση του σε πρόσκληση για βοήθεια σε τοπικές κοινότητες είναι, ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ, στα χωριά θα επέλθει ερήμωση,. Τι να πει κανείς? Εσείς τι κάνετε κύριε δημαρχε,για να αποφύγουμε την ερήμωση??? Όταν δεν υπάρχουν τα βασικά σε μια κοινωνία? για να μπορούν να ζήσουν νέοι. Πια είναι η προσπάθειά σας. Που ειναι η στιριξη για κτηνοτροφία πρωτογενή τομέα πιο είναι το δικό σας ενδιαφέρουν? Τα φωτοβολταϊκά????

  • Ο Κυριακιδης μιλάει για τις πονηριές των τριων, οι άλλοι που είναι, κρυβονται.
    Λαζο είσαι αχάριστος προς τον Κωστάκη.
    Ξανασκέψου…

  • Από προσωπικό κόμπλεξ να μην ξανά βγει ο Ιωαννιδης αναγκάστηκε να κάνει κόμμα με τους δεξιούς…όλοι μαζί γινκαν αχταρμάς! Δεν δουλεύει τίποτα στην πόλη! Πρέπει να βγάζει το κοζαν στη φορά τα προβλήματα για να λυθούν…! Απαξιούν; Είναι όντως ανίκανοι για να διαχειριστούν τον δήμο; Γιατί έβαλαν υποψηφιότητα; Για προσωπικό συμφέρον και για το θεαθηναι; Κάθονται στην καρέκλα και αγναντεύουν πως περνάει ο καιρός άπραγοι! Υπογράφουν κάνα χαρτί και όλα καλά! Πήρε κανεις τους καμία πρωτοβουλία για οτιδήποτε; 3 και ο κούκος θα μείνουμε στην πόλη και θα κοιταζόμαστε! Τι έχει να προσφέρει στους νέους; Τρώγεστε σαν τα κοκόρια και ο τόπος ρημάζει!

    • Οι Κοζανίτες κάναμε πριν από δυο χρόνια μια πολύ συγκεκριμένη επιλογή που γνωρίζαμε όλοι που οδηγούσε. Μια χαρά κάνει ο Δήμαρχος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.