Επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και συνεργασία με τον Υφυπουργό, αρμόδιο για το Κτηματολόγιο, Γιώργο Στύλιο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης και Γραμματέας της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο οποίος, αναφορικά με τη συνάντηση, δήλωσε: 

«Με τον κύριο Υφυπουργό συζητήσαμε ζητήματα του κομβικού για την ανάπτυξη της χώρας έργου του Κτηματολογίου. 

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του Κτηματολογίου, που θα ψηφιοποιήσει και θα απλοποιήσει διαδικασίες και παρεχόμενες υπηρεσίες, το οποίο σύντομα θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση. Οι θεσμικές τομές και η εξελισσόμενη αναδιοργάνωση του Κτηματολογίου θα το καταστήσουν ακόμα πιο σύγχρονο και φιλικό για τον πολίτη.

Το επόμενο διάστημα μέσω του Gov.gr θα υπάρχει η δυνατότητα να διατίθενται τα κτηματολογικά δεδομένα σε πιστοποιημένους χρήστες.

Επιπλέον, από τον κύριο Υφυπουργό ενημερώθηκα για το θέμα της αναδιοργάνωσης των ΕΛΤΑ και από την πλευρά μου επισήμανα την ανάγκη στήριξης των καταστημάτων της Περιφερειακής Ενότητας, ώστε να διασφαλίζονται οι ανάγκες των πολιτών.»