kozan.gr: Τα “μασάει” ο Λ. Μαλούτας σε ό,τι αφορά μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Π. Κουκουλόπουλου στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους θέλουν να μην έχουν, πλέον, τις σχέσεις που είχαν στο παρελθόν αλλά μια τυπική “καλημέρα” (Βίντεο)

23 Ιουνίου 2021
07:56

 

Μιλώντας στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λ. Μαλούτας, ρωτήθηκε πως θα του φαινόταν μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Π. Κουκουλόπουλου στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον πρώτο να μην κάνει κολακευτικές αναφορές,  όπως στο παρελθόν, για το φίλο & συνεργάτη του, που συμπορεύθηκαν επί 20 χρόνια στο Δήμο Κοζάνης, αποφεύγοντας, μάλιστα, να πει αν θα στήριζε την υποψηφιότητά του. Η συγκεκριμένη στάση έρχεται να επιβεβαιώσει, απόλυτα, τις φήμες που τους θέλουν να μην έχουν, πλέον, τις σχέσεις που είχαν στο παρελθόν αλλά μια τυπική “καλημέρα”, λόγω του θέματος των φωτοβολταϊκών στη θέση “Μάνα Νερού” στη Μεσιανή, στην οποία ενεπλάκη συγγενικό πρόσωπο του Δημάρχου Κοζάνης, σε αντίθεση με τη στάση που είχε ο Π. Κουκουλόπουλος στο θέμα αυτό, επικρίνοντας, δημόσια, την παράκαμψη της περιβαλλοντικής αδειοδότησης στη συγκεκριμένη επένδυση αλλά και παρασκηνιακά την εμπλοκή αιρετών προσώπων, άμεσα ή έμμεσα σ’ αυτή (την επένδυση).

8 σχόλια

  • Ό αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου είχε πάντα στο γραφείο του μία επιγραφή που έγραφε ” Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθεντος ” Νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα!!

  • Το γνήσιο, είναι αυθεντικό.Το αντίγραφο,πολλές φορές είναι δυσανάγνωστο.Οτι κι αν πει κανείς για τον Πάρι,με την έντονη και πλούσια παρουσία, τέτοια χοντρή πατάτα δεν θα έκανε.Καποια πράγματα να λέγονται!

  • Το ότι δε θα τον ήξερε ούτε ο μανάβης και ο μπακάλης της γειτονιάς αν δεν υπήρχε Κουκουλοπουλος το ξέρει ?? 2 χρόνια και ββζζζννν γιατί κούρασε ο ανύπαρκτος

  • Μόνο ο κ.Κουκουλόπουλος μπορεί να ανατρέψει την σημερινή κατάσταση στην Περιφέρεια
    Μαζί του και η Κα Ζεμπελιάδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.