Δεσκάτη: Απομάκρυνση του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος ζητά το δημοτικό συμβούλιο

23 Ιουνίου 2021
12:01

Την απομάκρυνση του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της Δεσκάτης ζητά, με ψήφισμα του, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δεσκάτης που συνεδρίασε χθες Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Στη δίωρη συνεδρίαση, που είχε ως μοναδικό θέμα τις καταγγελίες «Ενεργών Πολιτών Δεσκάτης» για υπέρμετρη χρήση εξουσίας, από την πλευρά του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος τα τελευταία χρόνια, οι παρατάξεις της δημοτικής αρχής και της Λαϊκής Συσπείρωσης τάχθηκαν υπέρ των απόψεων αυτών, ενώ την επιφύλαξη για το ψήφισμα εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ο οποίος αφού τόνισε ότι και επί θητείας του ανέδειξε το θέμα, ζήτησε να υπάρξει εξάντληση του διαλόγου.

Ο δήμαρχος Δεσκάτης, Δημήτρης Κορδίλας, τόνισε ότι, παρά την προσπάθειά του όλο αυτό το διάστημα, ο διάλογος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. «Λύση θέλουμε να δώσουμε και δε θέλουμε να εκδικηθούμε το διοικητή και κάποιο διοικητή, αλλά να λειτουργήσει η κοινωνία ομαλά, να επανέλθει η ηρεμία και να αποφύγουμε κάποιο έκτροπο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι παραμένει ανοιχτό το τελικό κείμενο του ψηφίσματος, ώστε να διαμορφωθεί απ’ όσες περισσότερες απόψεις της τοπικής κοινωνίας.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

5 σχόλια

  • Ομολογουμένως δεν είναι σύνηθες, βασικά είναι πρωτάκουστο, αλλά για να φτάσει να ασχοληθεί με το θέμα το δημοτικό συμβούλιο, κάτι δεν πάει καλά εκεί…

    Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου

  • Και στην ένταση του κορονοϊού θέλατε να τον διώξετε κ Κορδιλα επειδή έκρινε ότι έπρεπε να παρθουν κάποια μέτρα για να μη γίνε το κακό που ακολούθησε και φτάσαμε στο πικ των θυμάτων πανελλαδικά..!

  • μήπως πέφτουν τα πρόστιμα βροχή και υπάρχει γκρίνια=πολιτικό κόστος;

    Σε αυτήν την χώρα όλοι διαμαρτύρονται γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι αλλά κανείς δεν θέλει να εφαρμόζονται όταν αφορά την αφεντια του.

    Το υπέρμετρη χρήση εξουσίας δε λέει κάτι

    Υπάρχει καταγγελία για κάτι μεμπτό;

  • Πρακτικες αλλων εποχων.Νομιζα πως τις εχουμε ξεχασει,αλλα η Δεσκατη μας τις ξαναθυμησε.Τι παει να πει θα σε στειλω στον Εβρο;Το θυμαστε οι μεγαλυτεροι;Αυτο κανετε τωρα.Θελετε να διωξετε εναν εντιμο αξιωματικο επειδη κανει πιστη εφαρμογη των νομων;Τι θελετε την κοινωνια ανομη και ξεφραγο αμπελι;Μηπως δεν σας κανει εξυπηρετησεις;Μηπως ανηκει σε αλλο πολιτικο χωρο;Τι παραπτωμα εκανε;Ας τον κρινει η υπηρεσια,οχι ο καθε παραγοντισκος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.