Χ. Κουζιάκης (Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη – Τόπος να Ζεις): “Για μια ακόμη φορά μάρτυρες την γνωστής τακτικής κάποιων για ποδοσφαιροποίηση, με την κακή έννοια, των συνεδριάσεων”

24 Ιουνίου 2021
12:45
Στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο δυστυχώς γίναμε για μια ακόμη φορά μάρτυρες την γνωστής τακτικής κάποιων για ποδοσφαιροποίηση, με την κακή έννοια, των συνεδριάσεων. Με φωνές, παρεμβάσεις, κακόγουστα αστειάκια, ειρωνείες, απαξίωση και “μπουλινγκ” προσπαθούν να κρύψουν την έλλειψη επιχειρημάτων και διάθεσης διαλόγου καθώς και τις αδιέξοδες πολιτικές τους θέσεις. Εκ μέρους της Δημοτικής Κίνησης τοποθετήθηκα χθες στο συμβούλιο και επαναλαμβάνω ότι σε αυτό τον κατήφορο δεν θα τους ακολουθήσουμε. Τυχόν λεκτικές αστοχίες δημοτικών συμβούλων της Κίνησης που έγιναν λόγω της τεχνητής έντασης, των προσβολών και των προκλήσεων εκ μέρους των γνωστών επικεφαλής και δεν συνάδουν με την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν δικαιολογούνται και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επαναληφθούν.

9 σχόλια

  • Όσο θα πέφτει το επίπεδο αυτών που συμμετέχουν, τόσο θα υποβαθμίζεται και θα ευτελίζεται ο θεσμός…

  • Τον θεσμό το ανεβάζουν η κατεβάζουν οι συμμετέχοντες
    Συνεπώς μην ψάχνουμε στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί,όταν ο προκαλων ανήκει στην παράταξη σας

  • Το γεγονός ότι σύμβουλος της παράταξης σου χαρακτηρίζει ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ αλλον Δημοτικό σύμβουλο, μάλλον θεωρείαι μικρής σημασίας! Αρκεί να εξυπηρετηθεί το πολιτικό παιχνίδι της παραταξης που ηγησε. Συγχαρητήρια για το ήθος σου .

  • Χάρη αστους να φωνάζουν, έτσι έμαθαν μια ζωή, πάντα έτσι πολιτευονταν και οι δυο τους αλλά τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος όσο κι αν φωνάζουν αυτό με τα φωτοβολταϊκά δεν το σβήνουν.

  • τον είπα σαχλαμάρα αλλά πρώτος αυτός το ξεκίνησε, αλήθεια σε λέω. Τελικά δε ντρέπεστε καθόλου Κουζιακη

  • ο κουζιακης μια χαρα το παει ολα αυτα γινονται γιατι πολυ απλα τα βαρια στελεχη της ενοτητας δεν θελουν μιχαηλιδη σημανδρακο στα ποδια τους αυτη ειναι η ωμη αληθεια αλλα δημοσια κανενας δεν το λεει

  • Καλά τα λεει ο Κουζιακης, μονο νευρα, τσαμπουκαδες και μαγκιές είναι ο Μιχαηλίδης και ο Σημανδράκος αν δεν ηθελαν να τους την λενε ας μην εκαναν τα φωτοβολταικά τους, δεν τους φταιει κανεις αλλος.

  • εχουμε τους πολιτικους (ακομα και σε τοπικο επιπεδο) που μας αξιζουν! Τα αλλα ολα ειναι να ‘χαμε να λεγαμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.