kozan.gr: Tη χρηματοδότηση συγκεκριμένων αθλητικών σωματείων στις Π.Ε. Φλώρινας & Π.Ε. Καστοριάς, απoφάσισε, ΟΜΟΦΩΝΑ, στην χθεσινή του συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας – Δείτε ποια σωματεία και το σκεπτικό της απόφασης

25 Ιουνίου 2021
12:36

Tη χρηματοδότηση συγκεκριμένων αθλητικών σωματείων στις Π.Ε. Φλώρινας & Π.Ε. Καστοριάς, απoφάσισε, ΟΜΟΦΩΝΑ, στην χθεσινή του συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας. Aκολουθούν ο πίνακας με τα Σωματεία που εγκρίθηκε η χρηματοδότησή τους:

 

Όπως αναγράφεται στο σκεπτικό της απόφασης:Τα σωματεία, ιδιαίτερα τα επαρχιακά, αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες, κατά βάση οικονομικές, λόγω και της πανδημίας του COVID-19, η οποία είχε σαν συνέπεια και την απώλεια εσόδων ( π.χ. κάρτες διαρκείας, εισιτήρια αγώνων, χορηγίες κτλ.). Ως εκ τούτου η οικονομική τους ενίσχυση, καθίσταται αναγκαία για την επιβίωσή τους, έως ότου αρθούν όλες οι συνέπειες του COVID-19. Η προαγωγή των οικείων αθλημάτων είναι αναγκαία και η συνεισφορά της Περιφέρειας απαραίτητη, καθώς μέσω της άθλησης, διδάσκεται ήθος και διαμορφώνεται η προσωπικότητα των νέων.

Να σημειωθεί ότι:
 Δίδεται για πρώτη φορά η δυνατότητα επιχορήγησης αθλητικών σωματείων στους ΟΤΑ β’ βαθμού.
 Τα σωματεία έχουν αναδείξει, τόσο κατά το παρελθόν όσο και στο παρόν, αθλητές σε πανελλαδικό, βαλκανικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. (π.χ. κωπηλασία: Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Γιάννης Χρήστου, Ευαγγελία Αναστασιάδου, Νάτσιουλα Στέλλα, Στεργιάκας Χρήστος κ.α , πένταθλο: Πηνελόπη Νίκα), χαρίζοντας δυνατές συγκινήσεις και συμβάλλοντας στην αναγνωσιμότητα της ακριτικής μας περιοχής.
 Ο Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς είναι το μοναδικό σωματείο της Δυτικής Μακεδονίας που την εκπροσωπεί στην Α΄ Εθνική κατηγορία.
 Η ακτίνα δράσης (αγώνες) των σωματείων που παίρνουν μέρος εντός Ελλάδος, αναλόγως το άθλημα, εκτείνονται σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο π.χ. Αθήνα, Κρήτη, Κεφαλλονιά”

Λευκό ψήφισαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ» κ. Ι.Στρατάκης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση για τη Δυτική Μακεδονία» κ.κ. Α.Τσάκωνας Β. Καραντζίδης

4 σχόλια

  • Ρε 12=39 μηπως εχεις σωματειο που ητανε σε κατηγορια απο την γ εθνικη και πανω και δεν πηρες;μην γραφετε ρε οτι να ναι,μπραβο στον Σαββοπουλο που εβγαλε καποια χρηματα για τα σωματεια που ΠΑΙΞΑΝΕ σε εθνικο επιπεδο,εγω που ανηκω σε διοικηση Α τοπικου στην ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και δεν επαιξα λογω covid και δεν δικαιουμε και δεν πηρα.Χιλια μπραβο που βοηθηθηκαν καποια σωματεια που βγαλανε την χρονια χωρις εσοδα[καρτες διαρκειες,ημερολογια,χορους,εισιτηρια]και ταξιδεψαν εκτος νομου οπως η καλλιθεα που αγωνιστηκε σε ηπειρο κλπ.Απο ζηλεια χορτασαμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.