Μέρα δράσης για την kIEFER στη Κοζάνη το Σάββατο 26 Ιουνίου

25 Ιουνίου 2021
12:24

Η kIEFER με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για τις περιοχές όπου δραστηριοποιείται, επιδιώκει να συμβάλει στις προσπάθειες για ένα βιώσιμο περιβάλλον, επιβεβαιώνοντας με πολύμορφες δράσεις και πρωτοβουλίες το σύνθημα της εταιρείας «Δημιουργούμε ενέργεια».

Το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στις 18:00, η kIEFER σε συνεργασία με τις «Κοζανίτισσες Μαμάδες» καθαρίζουν το δάσος στο Υπαίθριο Θεατράκι και σε ολόκληρο το αλσύλλιο προς τον Άγιο Νικάνορα.

Με μακρόχρονη παρουσία στην περιοχή της Κοζάνης, η kIEFER επιλέγει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και ταυτόχρονα «υπηρετούν» την στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η kIEFER αποτελεί μια από τις επιτυχημένες οργανωμένες αλλά και τις πιο δραστήριες ελληνικές εταιρείες στο ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της ανανεώσιμης ενέργειας, έχοντας στο ενεργητικό της την ανάπτυξη και κατασκευή έργων μεγάλης ισχύος. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανάπτυξη, το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και τη συντήρηση ενεργειακών συστημάτων.

9 σχόλια

  • Σας παρακαλούμε θέλουμε φωτογραφίες να δούμε πόσοι είσασταν, εν μέσω καύσωνα! Τι πρωτότυπο κάλεσμα είναι αυτό! Ένα χρόνο περίπου εθελοντές μαζεύουν σκουπίδια, από συγκεκριμένες περιοχές της Κοζάνης και ερχεται η Kiefer να μας δείξει το αγαστο της πρόσωπο

    • Κάθε πράξη εθελοντισμού είναι καλοδεχούμενη, είτε πρόκειται για ομάδες δημοτών είτε για ιδιωτικές εταιρίες. Μακάρι και άλλες εταιρίες της πόλης μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα.

      • Όχι όταν κρύβονται άλλοι σκοποί δεν είναι καλοδεχούμενη. Σου γεμίζω τον τόπο φωτοβολταϊκά, δε δίνω ανταποδοτικά και σου καθαρίζω ένα πάρκο για μια μέρα. Μας θεωρούν και μάλλον είμαστε ηλίθιοι

        • Ξεχνάς ποιός έσωσε την ομάδα της Κοζάνης. Κάθε επένδυση που γίνεται στον τόπο με περιβαλλοντικούς όρους είναι προς όφελος όλων. Όσο για τα ανταποδοτικά, αυτά ανακοινώθηκαν εξαρχής. Προφανώς ήθελες “παντεσπάνι” και δε σου έκατσε..

          • Τι μας νοιαζει ρε αν εσωσαν την ομαδα της κοζανης εδω κλεινη η δεη και θα γινουμε κρανιου τοπος και εσυ μα ςλες για ομαδες ρε ηρεμηστε λιγο εκει στα γραφεια σας γιατι και απο την ομαδα της κοζανης βραδυ θα φυγετε κια θα το δουμε και αυτο.

    • Ενώ αυτοί που πετάνε τους καφέδες και τις μπύρες εδώ και εκεί βρωμίζοντας όλη την περιοχή του Ξενία έχουν κοινωνική ευθύνη;

  • Πόσο “μακρόχρονη” είναι η παρουσία της kiefer στην περιοχή; Πχ το 1944 ήταν στο Μεσόβουνο, στα Σιδερά, στους Πύργους, στην Καλαμιά, στα Νταμάρια της Κοζάνης;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.