Η Α. Τερζοπούλου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Εορδαίας, απαντά, μέσω του kozan.gr, στον Π. Πλακεντά: “Μην τολμήσετε άλλη φορά Πλακεντα Δήμαρχε Εορδαίας να πείτε ότι λέω ψέματα. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός σαν και εσάς”

25 Ιουνίου 2021
15:39

 

Mε αφορμή όσα συνέβησαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας και συγκεκριμένα όταν ο Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς κατηγόρησε την κα. Τερζοπούλου ότι λέει ψέματα (δείτε εδώ το δημοσίευμα του kozan.gr), η κα Τερζοπούλου απέστειλε τη συγκεκριμένη επιστολή – απάντηση στο kozan.gr: “Μην τολμήσετε άλλη φορά κ. Πλακεντα Δήμαρχε Εορδαίας να πείτε ότι λέω ψέμματα. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός σαν και εσάς. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας. Τόσο πολύ σας στοίχισε η δικαιολογημένη  αποχώρηση της παραταξης μας από το Δημοτικό Συμβούλιο; Τα δημοσιεύματα για τα έργα της ΕΡΓΟΣΕ 4,5 δισ.με τον Δήμο Εορδαίας εκτός, στην διάθεση σας  και στην διάθεση του Τύπου. Μακάρι να ξημερώσει για σας και για τον Δήμο μας μια άλλη καλή μέρα. Πραγματικά Καλημέρα σας!

Αθηνά Τερζοπούλου”

13 σχόλια

  • μην τολμησετε τι υφος ειναι αυτο κυρια μου 100 καρδηναλιων και βαλε και θελατε να βγειτε και δημαρχος ,για μαζευτειτε λιγο

  • Σε αυτο που λεει δεν εχει κ αδικο. Ο πλακεντας ειναι επαγγελματιας πολιτικος και θα βγαλει και αλλους αντιδημαρχους επαγγελματιες. Εδω ειμαστε και θα το δειτε

  • Ευτυχώς η κυρία που δεν βγήκε δήμαρχος , τώρα θα είχε καταστραφεί η πόλη. Αγιο είχαμε!

  • Μην απευθύνεστε με αυτό το ύφος κυρία Τερζοπούλου στον ποιο πετυχημένο Αντιπεριφεριάρχη και Δήμαρχο Εορδαίας με το πολύ μεγάλο έργο που έχει κάνει στην περιοχή μας
    Έχει προετοιμάσει τόσο τον Νομό αλλά και τον Δήμο για να υποδεχτεί την μεταλιγνιτική εποχή
    Ας είμαστε ήσυχη όταν έχουμε ηγέτες σαν τον Δήμαρχο
    Όσο για τα τρόλ ας μην κουράζονται κάποτε όλα τελειώνουν

  • Έχει δίκιο η κ.Τερζοπούλου. Η Εργοσε είναι θυγατρική εταιρεία του Οσε που αναλαμβάνει να εκτελέσει εργα επενδυτικού προγράμματος του ΟΣΕ.
    Καλά με τόσους συμβούλους δεν το ξέρει ο Δημαρχος;

    • Περιμέναμε την νομικό (γελάνε και οι πέτρες) κυρία Αθηνά να μας πει τι είναι ο ΟΣΕ και η ΕΡΓΟΣΕ και η ΤΡΕΝΟΣΕ… Τα φωτοβολταϊκά παράγουν καλά Αθηνά;;; Ψεύτικη είναι η αντίθεσή σου στην απολιγνιτοποίηση!

  • Επαγγελματίες πολιτικοί.Ψεμα στο ψέμα.Τακτοποιουν τις παρέες τους μόνο, ντροπή. Φυιαχνου μισθοφόρους για να βγαίνουν.τιποτε άλλο.
    Καλά τα λες κ.Τερζοπουλου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.